Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10719
Title: | Застосування біологічно активних добавок для покращення якісних характеристик м’яса та м’ясопродуктів |
Other Titles: | Zastosuvannia biolohichno aktyvnykh dobavok dlia pokrashchennia yakisnykh kharakterystyk miasa ta miasoproduktiv |
Authors: | Кобеляцька, Яна Сергіївна Kobeliatska, Yana |
Keywords: | м’ясопродукти miasoprodukty насіння гарбуза nasinnia harbuza сосиски sosysky ковбаса варена kovbasa varena ковбаса сирокопчена kovbasa syrokopchena термічна обробка termichna obrobka м’ясна сировина miasna syrovyna дослідження doslidzhennia біологічно активні добавки biolohichno aktyvni dobavky |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Кобеляцька Я. С. Застосування біологічно активних добавок для покращення якісних характеристик м’яса та м’ясопродуктів : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Яна Сергіївна Кобеляцька ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 59 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10719 |
Abstract: | Мета дослідження – розробка технологій та рецептур м’ясних виробів функціонального призначення з біологічно активними добавками.Meta doslidzhennia – rozrobka tekhnolohii ta retseptur miasnykh vyrobiv funktsionalnoho pryznachennia z biolohichno aktyvnymy dobavkamy |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10719 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Кобеляцька Я. С..pdf | 1,59 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.