Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10719
Title: Застосування біологічно активних добавок для покращення якісних характеристик м’яса та м’ясопродуктів
Other Titles: Zastosuvannia biolohichno aktyvnykh dobavok dlia pokrashchennia yakisnykh kharakterystyk miasa ta miasoproduktiv
Authors: Кобеляцька, Яна Сергіївна
Kobeliatska, Yana
Keywords: м’ясопродукти
miasoprodukty
насіння гарбуза
nasinnia harbuza
сосиски
sosysky
ковбаса варена
kovbasa varena
ковбаса сирокопчена
kovbasa syrokopchena
термічна обробка
termichna obrobka
м’ясна сировина
miasna syrovyna
дослідження
doslidzhennia
біологічно активні добавки
biolohichno aktyvni dobavky
Issue Date: 2024
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Кобеляцька Я. С. Застосування біологічно активних добавок для покращення якісних характеристик м’яса та м’ясопродуктів : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Яна Сергіївна Кобеляцька ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 59 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10719
Abstract: Мета дослідження – розробка технологій та рецептур м’ясних виробів функціонального призначення з біологічно активними добавками.Meta doslidzhennia – rozrobka tekhnolohii ta retseptur miasnykh vyrobiv funktsionalnoho pryznachennia z biolohichno aktyvnymy dobavkamy
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10719
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кобеляцька Я. С..pdf1,59 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.