Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10719
Назва: Застосування біологічно активних добавок для покращення якісних характеристик м’яса та м’ясопродуктів
Інші назви: Zastosuvannia biolohichno aktyvnykh dobavok dlia pokrashchennia yakisnykh kharakterystyk miasa ta miasoproduktiv
Автори: Кобеляцька, Яна Сергіївна
Kobeliatska, Yana
Ключові слова: м’ясопродукти
miasoprodukty
насіння гарбуза
nasinnia harbuza
сосиски
sosysky
ковбаса варена
kovbasa varena
ковбаса сирокопчена
kovbasa syrokopchena
термічна обробка
termichna obrobka
м’ясна сировина
miasna syrovyna
дослідження
doslidzhennia
біологічно активні добавки
biolohichno aktyvni dobavky
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Кобеляцька Я. С. Застосування біологічно активних добавок для покращення якісних характеристик м’яса та м’ясопродуктів : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Яна Сергіївна Кобеляцька ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 59 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10719
Короткий огляд (реферат): Мета дослідження – розробка технологій та рецептур м’ясних виробів функціонального призначення з біологічно активними добавками.Meta doslidzhennia – rozrobka tekhnolohii ta retseptur miasnykh vyrobiv funktsionalnoho pryznachennia z biolohichno aktyvnymy dobavkamy
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10719
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кобеляцька Я. С..pdf1,59 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.