Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10720
Назва: | Модернізація технологічної лінії з виробництва гречаної крупи в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Дніпромлин» міста Дніпро |
Інші назви: | Modernizatsiia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva hrechanoi krupy v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Dnipromlyn» mista Dnipro |
Автори: | Коваленко, Вікторія Максимівна Kovalenko, Viktoriia |
Ключові слова: | гречана крупа hrechana krupa виробництво гречаної крупи vyrobnytstvo hrechanoi krupy технологічна лінія tekhnolohichna liniia ТОВ "Дніпромлин" TOV "Dnipromlyn" якость продукції yakost produktsii модернізація modernizatsiia |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Коваленко М. В. Модернізація технологічної лінії з виробництва гречаної крупи в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Дніпромлин» міста Дніпро : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Вікторія Максимівна Коваленко ; наук. кер. Юрій Олексійович Чурсінов ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 102 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10720 |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи є вивчення сучасних тенденцій та потреб у впровадженні та модернізації технологічної лінії виробництва гречаної крупи на підприємстві ТОВ "Дніпромлин" та розроблення проєкту модернізації з метою підвищення ефективності, якості продукції та сталості виробництва.Metoiu roboty ye vyvchennia suchasnykh tendentsii ta potreb u vprovadzhenni ta modernizatsii tekhnolohichnoi linii vyrobnytstva hrechanoi krupy na pidpryiemstvi TOV "Dnipromlyn" ta rozroblennia proiektu modernizatsii z metoiu pidvyshchennia efektyvnosti, yakosti produktsii ta stalosti vyrobnytstva. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10720 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Коваленко В. М..pdf | 1,73 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.