Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10720
Назва: Модернізація технологічної лінії з виробництва гречаної крупи в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Дніпромлин» міста Дніпро
Інші назви: Modernizatsiia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva hrechanoi krupy v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Dnipromlyn» mista Dnipro
Автори: Коваленко, Вікторія Максимівна
Kovalenko, Viktoriia
Ключові слова: гречана крупа
hrechana krupa
виробництво гречаної крупи
vyrobnytstvo hrechanoi krupy
технологічна лінія
tekhnolohichna liniia
ТОВ "Дніпромлин"
TOV "Dnipromlyn"
якость продукції
yakost produktsii
модернізація
modernizatsiia
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Коваленко М. В. Модернізація технологічної лінії з виробництва гречаної крупи в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Дніпромлин» міста Дніпро : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Вікторія Максимівна Коваленко ; наук. кер. Юрій Олексійович Чурсінов ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 102 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10720
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є вивчення сучасних тенденцій та потреб у впровадженні та модернізації технологічної лінії виробництва гречаної крупи на підприємстві ТОВ "Дніпромлин" та розроблення проєкту модернізації з метою підвищення ефективності, якості продукції та сталості виробництва.Metoiu roboty ye vyvchennia suchasnykh tendentsii ta potreb u vprovadzhenni ta modernizatsii tekhnolohichnoi linii vyrobnytstva hrechanoi krupy na pidpryiemstvi TOV "Dnipromlyn" ta rozroblennia proiektu modernizatsii z metoiu pidvyshchennia efektyvnosti, yakosti produktsii ta stalosti vyrobnytstva.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10720
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Коваленко В. М..pdf1,73 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.