Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10721| Title: | Обґрунтування технології виробництва хліба з використанням біоактивованого насіння кіноа |
| Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva khliba z vykorystanniam bioaktyvovanoho nasinnia kinoa |
| Authors: | Ковальова, Ліліліана Сергіївна Kovalova, Lililiana |
| Keywords: | кіноа kinoa хліб khlib біактивоване насіння кіноа biaktyvovane nasinnia kinoa замочування zamochuvannia якість хліба yakist khliba |
| Issue Date: | 2024 |
| Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
| Citation: | Ковальова Л. С. Обґрунтування технології виробництва хліба з використанням біоактивованого насіння кіноа : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Ліліліана Сергіївна Ковальова ; наук. кер. Яна Василівна Гезь ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 74 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10721 |
| Abstract: | Метою роботи є розробка рецептури пшеничного хліба з використанням біоактивованого насіння кіноа.Metoiu roboty ye rozrobka retseptury pshenychnoho khliba z vykorystanniam bioaktyvovanoho nasinnia kinoa. |
| URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10721 |
| Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Ковальова Л. С..pdf | 2,59 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
