Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10721
Назва: | Обґрунтування технології виробництва хліба з використанням біоактивованого насіння кіноа |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva khliba z vykorystanniam bioaktyvovanoho nasinnia kinoa |
Автори: | Ковальова, Ліліліана Сергіївна Kovalova, Lililiana |
Ключові слова: | кіноа kinoa хліб khlib біактивоване насіння кіноа biaktyvovane nasinnia kinoa замочування zamochuvannia якість хліба yakist khliba |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Ковальова Л. С. Обґрунтування технології виробництва хліба з використанням біоактивованого насіння кіноа : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Ліліліана Сергіївна Ковальова ; наук. кер. Яна Василівна Гезь ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 74 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10721 |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи є розробка рецептури пшеничного хліба з використанням біоактивованого насіння кіноа.Metoiu roboty ye rozrobka retseptury pshenychnoho khliba z vykorystanniam bioaktyvovanoho nasinnia kinoa. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10721 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ковальова Л. С..pdf | 2,59 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.