Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10723
Title: | Удосконалення технології виробництва здобного печива |
Other Titles: | Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva zdobnoho pechyva |
Authors: | Козинець, Іван Олександрович Kozynets, Ivan |
Keywords: | печиво pechyvo насіння чіа nasinnia chia стевія steviia поживна цінність pozhyvna tsinnist функціональний продукт funktsionalnyi produkt |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Козинець І. О. Удосконалення технології виробництва здобного печива : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Іван Олександрович Козинець ; наук. кер. Яна ВасилівнаГезь ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 67 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10723 |
Abstract: | Метою роботи є розроблення рецептури здобного печива із використаням подрібненого насіння чіа і стевії.Metoiu roboty ye rozroblennia retseptury zdobnoho pechyva iz vykorystaniam podribnenoho nasinnia chia i stevii. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10723 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Козинець І. О..pdf | 3 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.