Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10723
Title: Удосконалення технології виробництва здобного печива
Other Titles: Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva zdobnoho pechyva
Authors: Козинець, Іван Олександрович
Kozynets, Ivan
Keywords: печиво
pechyvo
насіння чіа
nasinnia chia
стевія
steviia
поживна цінність
pozhyvna tsinnist
функціональний продукт
funktsionalnyi produkt
Issue Date: 2024
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Козинець І. О. Удосконалення технології виробництва здобного печива : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Іван Олександрович Козинець ; наук. кер. Яна ВасилівнаГезь ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 67 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10723
Abstract: Метою роботи є розроблення рецептури здобного печива із використаням подрібненого насіння чіа і стевії.Metoiu roboty ye rozroblennia retseptury zdobnoho pechyva iz vykorystaniam podribnenoho nasinnia chia i stevii.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10723
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Козинець І. О..pdf3 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.