Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10723
Назва: Удосконалення технології виробництва здобного печива
Інші назви: Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva zdobnoho pechyva
Автори: Козинець, Іван Олександрович
Kozynets, Ivan
Ключові слова: печиво
pechyvo
насіння чіа
nasinnia chia
стевія
steviia
поживна цінність
pozhyvna tsinnist
функціональний продукт
funktsionalnyi produkt
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Козинець І. О. Удосконалення технології виробництва здобного печива : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Іван Олександрович Козинець ; наук. кер. Яна ВасилівнаГезь ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 67 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10723
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є розроблення рецептури здобного печива із використаням подрібненого насіння чіа і стевії.Metoiu roboty ye rozroblennia retseptury zdobnoho pechyva iz vykorystaniam podribnenoho nasinnia chia i stevii.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10723
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Козинець І. О..pdf3 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.