Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10726| Title: | Удосконалення технологічної лінії виробництва ковбасних виробів |
| Other Titles: | Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii vyrobnytstva kovbasnykh vyrobiv |
| Authors: | Крутик, Ігор Віталійович Krutyk, Ihor |
| Keywords: | сосиски sosysky ковбасні вироби kovbasni vyroby кутер kuter прес дообвалочний pres doobvalochnyi термічна обробка termichna obrobka розрахунки rozrakhunky |
| Issue Date: | 2024 |
| Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
| Citation: | Крутик І. В. Удосконалення технологічної лінії виробництва ковбасних виробів : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Ігор Віталійович Крутик ; наук. кер. Юрій Олександрович Чурсінов ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 79 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10726 |
| Abstract: | Наведено короткий опис ПП «Дюкол». І запропонованої характеристики підприємства встановлено, що воно виробляє широкий асортимент ковбасних виробів. Також наведено загальну характеристику сировини для виробництва ковбасних виробів та характеристику готової продукції.Navedeno korotkyi opys PP «Diukol». I zaproponovanoi kharakterystyky pidpryiemstva vstanovleno, shcho vono vyrobliaie shyrokyi asortyment kovbasnykh vyrobiv. Takozh navedeno zahalnu kharakterystyku syrovyny dlia vyrobnytstva kovbasnykh vyrobiv ta kharakterystyku hotovoi produktsii. |
| URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10726 |
| Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Крутик І. В..pdf | 2,71 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
