Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10726
Title: Удосконалення технологічної лінії виробництва ковбасних виробів
Other Titles: Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii vyrobnytstva kovbasnykh vyrobiv
Authors: Крутик, Ігор Віталійович
Krutyk, Ihor
Keywords: сосиски
sosysky
ковбасні вироби
kovbasni vyroby
кутер
kuter
прес дообвалочний
pres doobvalochnyi
термічна обробка
termichna obrobka
розрахунки
rozrakhunky
Issue Date: 2024
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Крутик І. В. Удосконалення технологічної лінії виробництва ковбасних виробів : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Ігор Віталійович Крутик ; наук. кер. Юрій Олександрович Чурсінов ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 79 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10726
Abstract: Наведено короткий опис ПП «Дюкол». І запропонованої характеристики підприємства встановлено, що воно виробляє широкий асортимент ковбасних виробів. Також наведено загальну характеристику сировини для виробництва ковбасних виробів та характеристику готової продукції.Navedeno korotkyi opys PP «Diukol». I zaproponovanoi kharakterystyky pidpryiemstva vstanovleno, shcho vono vyrobliaie shyrokyi asortyment kovbasnykh vyrobiv. Takozh navedeno zahalnu kharakterystyku syrovyny dlia vyrobnytstva kovbasnykh vyrobiv ta kharakterystyku hotovoi produktsii.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10726
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Крутик І. В..pdf2,71 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.