Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10726
Назва: Удосконалення технологічної лінії виробництва ковбасних виробів
Інші назви: Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii vyrobnytstva kovbasnykh vyrobiv
Автори: Крутик, Ігор Віталійович
Krutyk, Ihor
Ключові слова: сосиски
sosysky
ковбасні вироби
kovbasni vyroby
кутер
kuter
прес дообвалочний
pres doobvalochnyi
термічна обробка
termichna obrobka
розрахунки
rozrakhunky
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Крутик І. В. Удосконалення технологічної лінії виробництва ковбасних виробів : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Ігор Віталійович Крутик ; наук. кер. Юрій Олександрович Чурсінов ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 79 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10726
Короткий огляд (реферат): Наведено короткий опис ПП «Дюкол». І запропонованої характеристики підприємства встановлено, що воно виробляє широкий асортимент ковбасних виробів. Також наведено загальну характеристику сировини для виробництва ковбасних виробів та характеристику готової продукції.Navedeno korotkyi opys PP «Diukol». I zaproponovanoi kharakterystyky pidpryiemstva vstanovleno, shcho vono vyrobliaie shyrokyi asortyment kovbasnykh vyrobiv. Takozh navedeno zahalnu kharakterystyku syrovyny dlia vyrobnytstva kovbasnykh vyrobiv ta kharakterystyku hotovoi produktsii.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10726
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Крутик І. В..pdf2,71 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.