Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10728
Title: | Удосконалення технологічної лінії виробництва здобного печива |
Other Titles: | Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii vyrobnytstva zdobnoho pechyva |
Authors: | Кузнєцова, Ксенія Ігорівна Kuznietsova, Kseniia |
Keywords: | здобне печиво zdobne pechyvo джем dzhem удосконалення лінії udoskonalennia linii формувальна машина formuvalna mashyna продуктивність produktyvnist |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Кузнєцова К. І. Удосконалення технологічної лінії виробництва здобного печива : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Ксенія Ігорівна Кузнєцова ; наук. кер. Дмитро Олександрович Тимчак ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 59 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10728 |
Abstract: | Мета роботи : удосконалення технологічної лінії з виробництва здобного печива з джемом в умовах ТОВ «Кріоліт-Д».Meta roboty : udoskonalennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva zdobnoho pechyva z dzhemom v umovakh TOV «Kriolit-D». |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10728 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Кузнєцова К. І..pdf | 1,24 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.