Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10728| Title: | Удосконалення технологічної лінії виробництва здобного печива |
| Other Titles: | Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii vyrobnytstva zdobnoho pechyva |
| Authors: | Кузнєцова, Ксенія Ігорівна Kuznietsova, Kseniia |
| Keywords: | здобне печиво zdobne pechyvo джем dzhem удосконалення лінії udoskonalennia linii формувальна машина formuvalna mashyna продуктивність produktyvnist |
| Issue Date: | 2024 |
| Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
| Citation: | Кузнєцова К. І. Удосконалення технологічної лінії виробництва здобного печива : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Ксенія Ігорівна Кузнєцова ; наук. кер. Дмитро Олександрович Тимчак ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 59 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10728 |
| Abstract: | Мета роботи : удосконалення технологічної лінії з виробництва здобного печива з джемом в умовах ТОВ «Кріоліт-Д».Meta roboty : udoskonalennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva zdobnoho pechyva z dzhemom v umovakh TOV «Kriolit-D». |
| URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10728 |
| Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Кузнєцова К. І..pdf | 1,24 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
