Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10728
Title: Удосконалення технологічної лінії виробництва здобного печива
Other Titles: Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii vyrobnytstva zdobnoho pechyva
Authors: Кузнєцова, Ксенія Ігорівна
Kuznietsova, Kseniia
Keywords: здобне печиво
zdobne pechyvo
джем
dzhem
удосконалення лінії
udoskonalennia linii
формувальна машина
formuvalna mashyna
продуктивність
produktyvnist
Issue Date: 2024
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Кузнєцова К. І. Удосконалення технологічної лінії виробництва здобного печива : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Ксенія Ігорівна Кузнєцова ; наук. кер. Дмитро Олександрович Тимчак ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 59 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10728
Abstract: Мета роботи : удосконалення технологічної лінії з виробництва здобного печива з джемом в умовах ТОВ «Кріоліт-Д».Meta roboty : udoskonalennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva zdobnoho pechyva z dzhemom v umovakh TOV «Kriolit-D».
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10728
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кузнєцова К. І..pdf1,24 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.