Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10728
Назва: Удосконалення технологічної лінії виробництва здобного печива
Інші назви: Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii vyrobnytstva zdobnoho pechyva
Автори: Кузнєцова, Ксенія Ігорівна
Kuznietsova, Kseniia
Ключові слова: здобне печиво
zdobne pechyvo
джем
dzhem
удосконалення лінії
udoskonalennia linii
формувальна машина
formuvalna mashyna
продуктивність
produktyvnist
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Кузнєцова К. І. Удосконалення технологічної лінії виробництва здобного печива : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Ксенія Ігорівна Кузнєцова ; наук. кер. Дмитро Олександрович Тимчак ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 59 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10728
Короткий огляд (реферат): Мета роботи : удосконалення технологічної лінії з виробництва здобного печива з джемом в умовах ТОВ «Кріоліт-Д».Meta roboty : udoskonalennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva zdobnoho pechyva z dzhemom v umovakh TOV «Kriolit-D».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10728
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кузнєцова К. І..pdf1,24 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.