Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10732| Title: | Обґрунтування технології виробництва хліба з використанням побічних продуктів переробки виноградних кісточок |
| Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva khliba z vykorystanniam pobichnykh produktiv pererobky vynohradnykh kistochok |
| Authors: | Малиш, Мар’ян Васильович Malysh, Marian |
| Keywords: | борошно з виноградних кісточок boroshno z vynohradnykh kistochok олія з виноградних кісточок oliia z vynohradnykh kistochok технологія хліба tekhnolohiia khliba побічні продукти pobichni produkty якість хліба yakist khliba |
| Issue Date: | 2024 |
| Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
| Citation: | Малиш М. В. Обґрунтування технології виробництва хліба з використанням побічних продуктів переробки виноградних кісточок : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Мар’ян Васильович Малиш ; наук. кер. Яна Василівна Гезь ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 74 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10732 |
| Abstract: | Метою роботи є розробка рецептури пшенично-житнього хліба з використанням побічних продуктів переробки виноградних кісточок.Metoiu roboty ye rozrobka retseptury pshenychno-zhytnoho khliba z vykorystanniam pobichnykh produktiv pererobky vynohradnykh kistochok. |
| URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10732 |
| Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Малиш М. В..pdf | 2,73 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
