Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10732
Title: Обґрунтування технології виробництва хліба з використанням побічних продуктів переробки виноградних кісточок
Other Titles: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva khliba z vykorystanniam pobichnykh produktiv pererobky vynohradnykh kistochok
Authors: Малиш, Мар’ян Васильович
Malysh, Marian
Keywords: борошно з виноградних кісточок
boroshno z vynohradnykh kistochok
олія з виноградних кісточок
oliia z vynohradnykh kistochok
технологія хліба
tekhnolohiia khliba
побічні продукти
pobichni produkty
якість хліба
yakist khliba
Issue Date: 2024
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Малиш М. В. Обґрунтування технології виробництва хліба з використанням побічних продуктів переробки виноградних кісточок : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Мар’ян Васильович Малиш ; наук. кер. Яна Василівна Гезь ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 74 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10732
Abstract: Метою роботи є розробка рецептури пшенично-житнього хліба з використанням побічних продуктів переробки виноградних кісточок.Metoiu roboty ye rozrobka retseptury pshenychno-zhytnoho khliba z vykorystanniam pobichnykh produktiv pererobky vynohradnykh kistochok.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10732
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Малиш М. В..pdf2,73 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.