Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10732| Назва: | Обґрунтування технології виробництва хліба з використанням побічних продуктів переробки виноградних кісточок |
| Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva khliba z vykorystanniam pobichnykh produktiv pererobky vynohradnykh kistochok |
| Автори: | Малиш, Мар’ян Васильович Malysh, Marian |
| Ключові слова: | борошно з виноградних кісточок boroshno z vynohradnykh kistochok олія з виноградних кісточок oliia z vynohradnykh kistochok технологія хліба tekhnolohiia khliba побічні продукти pobichni produkty якість хліба yakist khliba |
| Дата публікації: | 2024 |
| Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
| Бібліографічний опис: | Малиш М. В. Обґрунтування технології виробництва хліба з використанням побічних продуктів переробки виноградних кісточок : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Мар’ян Васильович Малиш ; наук. кер. Яна Василівна Гезь ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 74 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10732 |
| Короткий огляд (реферат): | Метою роботи є розробка рецептури пшенично-житнього хліба з використанням побічних продуктів переробки виноградних кісточок.Metoiu roboty ye rozrobka retseptury pshenychno-zhytnoho khliba z vykorystanniam pobichnykh produktiv pererobky vynohradnykh kistochok. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10732 |
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Малиш М. В..pdf | 2,73 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
