Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10736
Title: Розробка технології виробництва безглютенових борошняних кондитерських виробів
Other Titles: Rozrobka tekhnolohii vyrobnytstva bezghliutenovykh boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv
Authors: Паньків, Олексій Русланович
Pankiv, Oleksii
Keywords: наукове дослідження
naukove doslidzhennia
целіакція
tseliaktsiia
глютен
hliuten
молочна сироватка
molochna syrovatka
біологічна цінність
biolohichna tsinnist
функціональні інградієнти
funktsionalni inhradiienty
рецептура
retseptura
асортимент
asortymen
Issue Date: 2024
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Паньків О. Р. Розробка технології виробництва безглютенових борошняних кондитерських виробів : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Олексій Русланович Паньків ; наук. кер. Вікторія Сергіївна Калина ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 60 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10736
Abstract: Мета цього дослідження полягає у розширенні асортименту та розробці нових рецептур безглютенових борошняних виробів з використанням рисового та гречаного борошна.Meta tsoho doslidzhennia poliahaie u rozshyrenni asortymentu ta rozrobtsi novykh retseptur bezghliutenovykh boroshnianykh vyrobiv z vykorystanniam rysovoho ta hrechanoho boroshn
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10736
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паньків О. Р..pdf2,47 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.