Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10736| Title: | Розробка технології виробництва безглютенових борошняних кондитерських виробів |
| Other Titles: | Rozrobka tekhnolohii vyrobnytstva bezghliutenovykh boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv |
| Authors: | Паньків, Олексій Русланович Pankiv, Oleksii |
| Keywords: | наукове дослідження naukove doslidzhennia целіакція tseliaktsiia глютен hliuten молочна сироватка molochna syrovatka біологічна цінність biolohichna tsinnist функціональні інградієнти funktsionalni inhradiienty рецептура retseptura асортимент asortymen |
| Issue Date: | 2024 |
| Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
| Citation: | Паньків О. Р. Розробка технології виробництва безглютенових борошняних кондитерських виробів : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Олексій Русланович Паньків ; наук. кер. Вікторія Сергіївна Калина ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 60 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10736 |
| Abstract: | Мета цього дослідження полягає у розширенні асортименту та розробці нових рецептур безглютенових борошняних виробів з використанням рисового та гречаного борошна.Meta tsoho doslidzhennia poliahaie u rozshyrenni asortymentu ta rozrobtsi novykh retseptur bezghliutenovykh boroshnianykh vyrobiv z vykorystanniam rysovoho ta hrechanoho boroshn |
| URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10736 |
| Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Паньків О. Р..pdf | 2,47 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
