Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10736
Назва: | Розробка технології виробництва безглютенових борошняних кондитерських виробів |
Інші назви: | Rozrobka tekhnolohii vyrobnytstva bezghliutenovykh boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv |
Автори: | Паньків, Олексій Русланович Pankiv, Oleksii |
Ключові слова: | наукове дослідження naukove doslidzhennia целіакція tseliaktsiia глютен hliuten молочна сироватка molochna syrovatka біологічна цінність biolohichna tsinnist функціональні інградієнти funktsionalni inhradiienty рецептура retseptura асортимент asortymen |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Паньків О. Р. Розробка технології виробництва безглютенових борошняних кондитерських виробів : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Олексій Русланович Паньків ; наук. кер. Вікторія Сергіївна Калина ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 60 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10736 |
Короткий огляд (реферат): | Мета цього дослідження полягає у розширенні асортименту та розробці нових рецептур безглютенових борошняних виробів з використанням рисового та гречаного борошна.Meta tsoho doslidzhennia poliahaie u rozshyrenni asortymentu ta rozrobtsi novykh retseptur bezghliutenovykh boroshnianykh vyrobiv z vykorystanniam rysovoho ta hrechanoho boroshn |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10736 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Паньків О. Р..pdf | 2,47 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.