Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10737
Назва: Удосконалення технологічної лінії з виробництва води вітамінізованої
Інші назви: Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva vody vitaminizovanoi
Автори: Петренко, Марія Вікторівна
Petrenko, Mariia
Ключові слова: вода вітамінна
voda vitaminna
технологічна схема
tekhnolohichna skhema
установка контімол
ustanovka kontimol
пастеризатор пластинчастого типу
pasteryzator plastynchastoho typu
міксер
mikser
моноблок
monoblok
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Петренко М. В. Удосконалення технологічної лінії з виробництва води вітамінізованої: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Марія Вікторівна Петренко ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 59 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10737
Короткий огляд (реферат): Приведено коротку характеристику ТОВ – Підприємства «Ізумруд ЛТД». Наведено асортимент продукції та охарактеризовано воду як основну сировину для виробництва напоїв. Дане підприємство має перспективу для розвитку, бо має власні водні свердловини у віддаленому від міських забруднень місці. Продукція має лікувальні властивості, які приносять користь здоров’ю. Завод в середньому виробляє 550 тис. пляшок на день, що є непоганим показником для виробництва таких потужностей.Pryvedeno korotku kharakterystyku TOV – Pidpryiemstva «Izumrud LTD». Navedeno asortyment produktsii ta okharakteryzovano vodu yak osnovnu syrovynu dlia vyrobnytstva napoiv. Dane pidpryiemstvo maie perspektyvu dlia rozvytku, bo maie vlasni vodni sverdlovyny u viddalenomu vid miskykh zabrudnen mistsi. Produktsiia maie likuvalni vlastyvosti, yaki prynosiat koryst zdoroviu. Zavod v serednomu vyrobliaie 550 tys. pliashok na den, shcho ye nepohanym pokaznykom dlia vyrobnytstva takykh potuzhnostei.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10737
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Петренко М. В..pdf2,45 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.