Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10737
Назва: | Удосконалення технологічної лінії з виробництва води вітамінізованої |
Інші назви: | Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva vody vitaminizovanoi |
Автори: | Петренко, Марія Вікторівна Petrenko, Mariia |
Ключові слова: | вода вітамінна voda vitaminna технологічна схема tekhnolohichna skhema установка контімол ustanovka kontimol пастеризатор пластинчастого типу pasteryzator plastynchastoho typu міксер mikser моноблок monoblok |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Петренко М. В. Удосконалення технологічної лінії з виробництва води вітамінізованої: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Марія Вікторівна Петренко ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 59 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10737 |
Короткий огляд (реферат): | Приведено коротку характеристику ТОВ – Підприємства «Ізумруд ЛТД». Наведено асортимент продукції та охарактеризовано воду як основну сировину для виробництва напоїв. Дане підприємство має перспективу для розвитку, бо має власні водні свердловини у віддаленому від міських забруднень місці. Продукція має лікувальні властивості, які приносять користь здоров’ю. Завод в середньому виробляє 550 тис. пляшок на день, що є непоганим показником для виробництва таких потужностей.Pryvedeno korotku kharakterystyku TOV – Pidpryiemstva «Izumrud LTD». Navedeno asortyment produktsii ta okharakteryzovano vodu yak osnovnu syrovynu dlia vyrobnytstva napoiv. Dane pidpryiemstvo maie perspektyvu dlia rozvytku, bo maie vlasni vodni sverdlovyny u viddalenomu vid miskykh zabrudnen mistsi. Produktsiia maie likuvalni vlastyvosti, yaki prynosiat koryst zdoroviu. Zavod v serednomu vyrobliaie 550 tys. pliashok na den, shcho ye nepohanym pokaznykom dlia vyrobnytstva takykh potuzhnostei. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10737 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Петренко М. В..pdf | 2,45 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.