Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10752
Title: | Обґрунтування технології виробництва плодоовочевих пектиновмісних соусів |
Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva plodoovochevykh pektynovmisnykh sousiv |
Authors: | Радчук, Катерина Максимівна Radchuk, Kateryna |
Keywords: | наукове дослідження naukove doslidzhennia соус sous молочна сироватка molochna syrovatka біологічна цінність biolohichna tsinnist функціональні інградієнти funktsionalni inhradiienty рецептура retseptura асортимент asortyment |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Радчук К. М. Обґрунтування технології виробництва плодоовочевих пектиновмісних соусів : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Катерина Максимівна Радчук ; наук. кер. Яна Василівна Гезь ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 66 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10752 |
Abstract: | Метою роботи є теоретичне обґрунтування та розробка рецептур та технологій плодоовочевих пектиновмісних соусів підвищеної харчової та біологічної цінності.Metoiu roboty ye teoretychne obgruntuvannia ta rozrobka retseptur ta tekhnolohii plodoovochevykh pektynovmisnykh sousiv pidvyshchenoi kharchovoi ta biolohichnoi tsinnosti |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10752 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Радчук К. М..pdf | 2,4 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.