Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10752
Title: Обґрунтування технології виробництва плодоовочевих пектиновмісних соусів
Other Titles: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva plodoovochevykh pektynovmisnykh sousiv
Authors: Радчук, Катерина Максимівна
Radchuk, Kateryna
Keywords: наукове дослідження
naukove doslidzhennia
соус
sous
молочна сироватка
molochna syrovatka
біологічна цінність
biolohichna tsinnist
функціональні інградієнти
funktsionalni inhradiienty
рецептура
retseptura
асортимент
asortyment
Issue Date: 2024
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Радчук К. М. Обґрунтування технології виробництва плодоовочевих пектиновмісних соусів : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Катерина Максимівна Радчук ; наук. кер. Яна Василівна Гезь ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 66 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10752
Abstract: Метою роботи є теоретичне обґрунтування та розробка рецептур та технологій плодоовочевих пектиновмісних соусів підвищеної харчової та біологічної цінності.Metoiu roboty ye teoretychne obgruntuvannia ta rozrobka retseptur ta tekhnolohii plodoovochevykh pektynovmisnykh sousiv pidvyshchenoi kharchovoi ta biolohichnoi tsinnosti
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10752
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Радчук К. М..pdf2,4 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.