Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10752
Назва: | Обґрунтування технології виробництва плодоовочевих пектиновмісних соусів |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva plodoovochevykh pektynovmisnykh sousiv |
Автори: | Радчук, Катерина Максимівна Radchuk, Kateryna |
Ключові слова: | наукове дослідження naukove doslidzhennia соус sous молочна сироватка molochna syrovatka біологічна цінність biolohichna tsinnist функціональні інградієнти funktsionalni inhradiienty рецептура retseptura асортимент asortyment |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Радчук К. М. Обґрунтування технології виробництва плодоовочевих пектиновмісних соусів : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Катерина Максимівна Радчук ; наук. кер. Яна Василівна Гезь ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 66 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10752 |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи є теоретичне обґрунтування та розробка рецептур та технологій плодоовочевих пектиновмісних соусів підвищеної харчової та біологічної цінності.Metoiu roboty ye teoretychne obgruntuvannia ta rozrobka retseptur ta tekhnolohii plodoovochevykh pektynovmisnykh sousiv pidvyshchenoi kharchovoi ta biolohichnoi tsinnosti |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10752 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Радчук К. М..pdf | 2,4 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.