Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10752
Назва: Обґрунтування технології виробництва плодоовочевих пектиновмісних соусів
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva plodoovochevykh pektynovmisnykh sousiv
Автори: Радчук, Катерина Максимівна
Radchuk, Kateryna
Ключові слова: наукове дослідження
naukove doslidzhennia
соус
sous
молочна сироватка
molochna syrovatka
біологічна цінність
biolohichna tsinnist
функціональні інградієнти
funktsionalni inhradiienty
рецептура
retseptura
асортимент
asortyment
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Радчук К. М. Обґрунтування технології виробництва плодоовочевих пектиновмісних соусів : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Катерина Максимівна Радчук ; наук. кер. Яна Василівна Гезь ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 66 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10752
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є теоретичне обґрунтування та розробка рецептур та технологій плодоовочевих пектиновмісних соусів підвищеної харчової та біологічної цінності.Metoiu roboty ye teoretychne obgruntuvannia ta rozrobka retseptur ta tekhnolohii plodoovochevykh pektynovmisnykh sousiv pidvyshchenoi kharchovoi ta biolohichnoi tsinnosti
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10752
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Радчук К. М..pdf2,4 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.