Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10753
Title: | Обґрунтування технології виробництва парових хлібобулочних виробів з пшеничного та суміші пшеничного і житнього борошна |
Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva parovykh khlibobulochnykh vyrobiv z pshenychnoho ta sumishi pshenychnoho i zhytnoho boroshna |
Authors: | Раєвська, Анна Олегівна Raievska, Anna |
Keywords: | дослідження doslidzhennia борошно житнє boroshno zhytnie борошно пшеничне boroshno pshenychne покращувачі pokrashchuvachi формостійкість formostiikist асортимент asortyment собівартість sobivartist |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Раєвська А. О. Обґрунтування технології виробництва парових хлібобулочних виробів з пшеничного та суміші пшеничного і житнього борошна : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Анна Олегівна Раєвська ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 64 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10753 |
Abstract: | Метою досліджень є обґрунтування технології виробництва парових хлібобулочних виробів з пшеничного та суміші пшеничного і житнього борошна.Metoiu doslidzhen ye obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva parovykh khlibobulochnykh vyrobiv z pshenychnoho ta sumishi pshenychnoho i zhytnoho boroshna. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10753 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Раєвська А. О..pdf | 2,15 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.