Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10753
Title: Обґрунтування технології виробництва парових хлібобулочних виробів з пшеничного та суміші пшеничного і житнього борошна
Other Titles: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva parovykh khlibobulochnykh vyrobiv z pshenychnoho ta sumishi pshenychnoho i zhytnoho boroshna
Authors: Раєвська, Анна Олегівна
Raievska, Anna
Keywords: дослідження
doslidzhennia
борошно житнє
boroshno zhytnie
борошно пшеничне
boroshno pshenychne
покращувачі
pokrashchuvachi
формостійкість
formostiikist
асортимент
asortyment
собівартість
sobivartist
Issue Date: 2024
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Раєвська А. О. Обґрунтування технології виробництва парових хлібобулочних виробів з пшеничного та суміші пшеничного і житнього борошна : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Анна Олегівна Раєвська ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 64 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10753
Abstract: Метою досліджень є обґрунтування технології виробництва парових хлібобулочних виробів з пшеничного та суміші пшеничного і житнього борошна.Metoiu doslidzhen ye obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva parovykh khlibobulochnykh vyrobiv z pshenychnoho ta sumishi pshenychnoho i zhytnoho boroshna.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10753
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Раєвська А. О..pdf2,15 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.