Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10753
Назва: | Обґрунтування технології виробництва парових хлібобулочних виробів з пшеничного та суміші пшеничного і житнього борошна |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva parovykh khlibobulochnykh vyrobiv z pshenychnoho ta sumishi pshenychnoho i zhytnoho boroshna |
Автори: | Раєвська, Анна Олегівна Raievska, Anna |
Ключові слова: | дослідження doslidzhennia борошно житнє boroshno zhytnie борошно пшеничне boroshno pshenychne покращувачі pokrashchuvachi формостійкість formostiikist асортимент asortyment собівартість sobivartist |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Раєвська А. О. Обґрунтування технології виробництва парових хлібобулочних виробів з пшеничного та суміші пшеничного і житнього борошна : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Анна Олегівна Раєвська ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 64 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10753 |
Короткий огляд (реферат): | Метою досліджень є обґрунтування технології виробництва парових хлібобулочних виробів з пшеничного та суміші пшеничного і житнього борошна.Metoiu doslidzhen ye obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva parovykh khlibobulochnykh vyrobiv z pshenychnoho ta sumishi pshenychnoho i zhytnoho boroshna. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10753 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Раєвська А. О..pdf | 2,15 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.