Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10753
Назва: Обґрунтування технології виробництва парових хлібобулочних виробів з пшеничного та суміші пшеничного і житнього борошна
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva parovykh khlibobulochnykh vyrobiv z pshenychnoho ta sumishi pshenychnoho i zhytnoho boroshna
Автори: Раєвська, Анна Олегівна
Raievska, Anna
Ключові слова: дослідження
doslidzhennia
борошно житнє
boroshno zhytnie
борошно пшеничне
boroshno pshenychne
покращувачі
pokrashchuvachi
формостійкість
formostiikist
асортимент
asortyment
собівартість
sobivartist
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Раєвська А. О. Обґрунтування технології виробництва парових хлібобулочних виробів з пшеничного та суміші пшеничного і житнього борошна : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Анна Олегівна Раєвська ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 64 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10753
Короткий огляд (реферат): Метою досліджень є обґрунтування технології виробництва парових хлібобулочних виробів з пшеничного та суміші пшеничного і житнього борошна.Metoiu doslidzhen ye obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva parovykh khlibobulochnykh vyrobiv z pshenychnoho ta sumishi pshenychnoho i zhytnoho boroshna.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10753
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Раєвська А. О..pdf2,15 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.