Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10754
Title: Обґрунтування технології виробництва батончиків на основі овочевої сировини
Other Titles: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva batonchykiv na osnovi ovochevoi syrovyny
Authors: Рогатинська, Катерина Олександрівна
Rohatynska, Kateryna
Keywords: снекова продукція
snekova produktsiia
батончики овочеві
batonchyky ovochevi
перець солодкий
perets solodkyi
броколі
brokoli
квасоля спаржева
kvasolia sparzheva
порошок пророщених зелених паростків ячменю
poroshok proroshchenykh zelenykh parostkiv yachmeniu
Issue Date: 2024
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Рогатинська К. О. Обґрунтування технології виробництва батончиків на основі овочевої сировини : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Катерина Олександрівна Рогатинська; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 68 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10754
Abstract: Метою роботи є розроблення рецептури батончиків овочевих на основі перцю солодкого, броколі або квасолі спаржевої.Metoiu roboty ye rozroblennia retseptury batonchykiv ovochevykh na osnovi pertsiu solodkoho, brokoli abo kvasoli sparzhevoi.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10754
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Рогатинська К. О..pdf3,09 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.