Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10754
Title: | Обґрунтування технології виробництва батончиків на основі овочевої сировини |
Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva batonchykiv na osnovi ovochevoi syrovyny |
Authors: | Рогатинська, Катерина Олександрівна Rohatynska, Kateryna |
Keywords: | снекова продукція snekova produktsiia батончики овочеві batonchyky ovochevi перець солодкий perets solodkyi броколі brokoli квасоля спаржева kvasolia sparzheva порошок пророщених зелених паростків ячменю poroshok proroshchenykh zelenykh parostkiv yachmeniu |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Рогатинська К. О. Обґрунтування технології виробництва батончиків на основі овочевої сировини : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Катерина Олександрівна Рогатинська; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 68 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10754 |
Abstract: | Метою роботи є розроблення рецептури батончиків овочевих на основі перцю солодкого, броколі або квасолі спаржевої.Metoiu roboty ye rozroblennia retseptury batonchykiv ovochevykh na osnovi pertsiu solodkoho, brokoli abo kvasoli sparzhevoi. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10754 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Рогатинська К. О..pdf | 3,09 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.