Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10754
Назва: Обґрунтування технології виробництва батончиків на основі овочевої сировини
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva batonchykiv na osnovi ovochevoi syrovyny
Автори: Рогатинська, Катерина Олександрівна
Rohatynska, Kateryna
Ключові слова: снекова продукція
snekova produktsiia
батончики овочеві
batonchyky ovochevi
перець солодкий
perets solodkyi
броколі
brokoli
квасоля спаржева
kvasolia sparzheva
порошок пророщених зелених паростків ячменю
poroshok proroshchenykh zelenykh parostkiv yachmeniu
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Рогатинська К. О. Обґрунтування технології виробництва батончиків на основі овочевої сировини : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Катерина Олександрівна Рогатинська; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 68 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10754
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є розроблення рецептури батончиків овочевих на основі перцю солодкого, броколі або квасолі спаржевої.Metoiu roboty ye rozroblennia retseptury batonchykiv ovochevykh na osnovi pertsiu solodkoho, brokoli abo kvasoli sparzhevoi.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10754
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Рогатинська К. О..pdf3,09 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.