Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10754
Назва: | Обґрунтування технології виробництва батончиків на основі овочевої сировини |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva batonchykiv na osnovi ovochevoi syrovyny |
Автори: | Рогатинська, Катерина Олександрівна Rohatynska, Kateryna |
Ключові слова: | снекова продукція snekova produktsiia батончики овочеві batonchyky ovochevi перець солодкий perets solodkyi броколі brokoli квасоля спаржева kvasolia sparzheva порошок пророщених зелених паростків ячменю poroshok proroshchenykh zelenykh parostkiv yachmeniu |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Рогатинська К. О. Обґрунтування технології виробництва батончиків на основі овочевої сировини : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Катерина Олександрівна Рогатинська; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 68 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10754 |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи є розроблення рецептури батончиків овочевих на основі перцю солодкого, броколі або квасолі спаржевої.Metoiu roboty ye rozroblennia retseptury batonchykiv ovochevykh na osnovi pertsiu solodkoho, brokoli abo kvasoli sparzhevoi. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10754 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Рогатинська К. О..pdf | 3,09 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.