Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10756
Title: | Розробка технології виробництва фруктових желе з додаванням олії зародків пшениці |
Other Titles: | Rozrobka tekhnolohii vyrobnytstva fruktovykh zhele z dodavanniam olii zarodkiv pshenytsi |
Authors: | Ситник, Іван Юрійович Sytnyk, Ivan |
Keywords: | фруктові желе fruktovi zhele нутрієнти nutriienty зародки пшениці zarodky pshenytsi олія oliia ягоди yahody желатин zhelatyn переробка pererobka біологічно активні добавки biolohichno aktyvni dobavky |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Ситник І. Ю. Розробка технології виробництва фруктових желе з додаванням олії зародків пшениці : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Іван Юрійович Ситник ; наук. кер. Вікторія Сергіївна Калина ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 56 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10756 |
Abstract: | Метою роботи є розробка та товарознавча оцінка желе фруктових з додаванням олії зародків пшениці.Metoiu roboty ye rozrobka ta tovaroznavcha otsinka zhele fruktovykh z dodavanniam olii zarodkiv pshenytsi. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10756 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Ситник І. Ю..pdf | 2,95 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.