Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10756
Title: Розробка технології виробництва фруктових желе з додаванням олії зародків пшениці
Other Titles: Rozrobka tekhnolohii vyrobnytstva fruktovykh zhele z dodavanniam olii zarodkiv pshenytsi
Authors: Ситник, Іван Юрійович
Sytnyk, Ivan
Keywords: фруктові желе
fruktovi zhele
нутрієнти
nutriienty
зародки пшениці
zarodky pshenytsi
олія
oliia
ягоди
yahody
желатин
zhelatyn
переробка
pererobka
біологічно активні добавки
biolohichno aktyvni dobavky
Issue Date: 2024
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Ситник І. Ю. Розробка технології виробництва фруктових желе з додаванням олії зародків пшениці : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Іван Юрійович Ситник ; наук. кер. Вікторія Сергіївна Калина ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 56 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10756
Abstract: Метою роботи є розробка та товарознавча оцінка желе фруктових з додаванням олії зародків пшениці.Metoiu roboty ye rozrobka ta tovaroznavcha otsinka zhele fruktovykh z dodavanniam olii zarodkiv pshenytsi.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10756
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ситник І. Ю..pdf2,95 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.