Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10756| Title: | Розробка технології виробництва фруктових желе з додаванням олії зародків пшениці |
| Other Titles: | Rozrobka tekhnolohii vyrobnytstva fruktovykh zhele z dodavanniam olii zarodkiv pshenytsi |
| Authors: | Ситник, Іван Юрійович Sytnyk, Ivan |
| Keywords: | фруктові желе fruktovi zhele нутрієнти nutriienty зародки пшениці zarodky pshenytsi олія oliia ягоди yahody желатин zhelatyn переробка pererobka біологічно активні добавки biolohichno aktyvni dobavky |
| Issue Date: | 2024 |
| Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
| Citation: | Ситник І. Ю. Розробка технології виробництва фруктових желе з додаванням олії зародків пшениці : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Іван Юрійович Ситник ; наук. кер. Вікторія Сергіївна Калина ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 56 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10756 |
| Abstract: | Метою роботи є розробка та товарознавча оцінка желе фруктових з додаванням олії зародків пшениці.Metoiu roboty ye rozrobka ta tovaroznavcha otsinka zhele fruktovykh z dodavanniam olii zarodkiv pshenytsi. |
| URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10756 |
| Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Ситник І. Ю..pdf | 2,95 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
