Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10756| Назва: | Розробка технології виробництва фруктових желе з додаванням олії зародків пшениці |
| Інші назви: | Rozrobka tekhnolohii vyrobnytstva fruktovykh zhele z dodavanniam olii zarodkiv pshenytsi |
| Автори: | Ситник, Іван Юрійович Sytnyk, Ivan |
| Ключові слова: | фруктові желе fruktovi zhele нутрієнти nutriienty зародки пшениці zarodky pshenytsi олія oliia ягоди yahody желатин zhelatyn переробка pererobka біологічно активні добавки biolohichno aktyvni dobavky |
| Дата публікації: | 2024 |
| Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
| Бібліографічний опис: | Ситник І. Ю. Розробка технології виробництва фруктових желе з додаванням олії зародків пшениці : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Іван Юрійович Ситник ; наук. кер. Вікторія Сергіївна Калина ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 56 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10756 |
| Короткий огляд (реферат): | Метою роботи є розробка та товарознавча оцінка желе фруктових з додаванням олії зародків пшениці.Metoiu roboty ye rozrobka ta tovaroznavcha otsinka zhele fruktovykh z dodavanniam olii zarodkiv pshenytsi. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10756 |
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Ситник І. Ю..pdf | 2,95 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
