Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10756
Назва: Розробка технології виробництва фруктових желе з додаванням олії зародків пшениці
Інші назви: Rozrobka tekhnolohii vyrobnytstva fruktovykh zhele z dodavanniam olii zarodkiv pshenytsi
Автори: Ситник, Іван Юрійович
Sytnyk, Ivan
Ключові слова: фруктові желе
fruktovi zhele
нутрієнти
nutriienty
зародки пшениці
zarodky pshenytsi
олія
oliia
ягоди
yahody
желатин
zhelatyn
переробка
pererobka
біологічно активні добавки
biolohichno aktyvni dobavky
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Ситник І. Ю. Розробка технології виробництва фруктових желе з додаванням олії зародків пшениці : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Іван Юрійович Ситник ; наук. кер. Вікторія Сергіївна Калина ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 56 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10756
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є розробка та товарознавча оцінка желе фруктових з додаванням олії зародків пшениці.Metoiu roboty ye rozrobka ta tovaroznavcha otsinka zhele fruktovykh z dodavanniam olii zarodkiv pshenytsi.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10756
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ситник І. Ю..pdf2,95 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.