Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10769
Title: | Обгрунтування виробництва копчено-варених м’ясних виробів із використанням чорного листя бадану |
Other Titles: | Obhruntuvannia vyrobnytstva kopcheno-varenykh miasnykh vyrobiv iz vykorystanniam chornoho lystia badanu |
Authors: | Харченко, Діана Валеріївна Kharchenko, Diana |
Keywords: | м’ясопродукти miasoprodukty бадан badan харчові речовини kharchovi rechovyny кальцій kaltsii технологія tekhnolohiia термічна обробка termichna obrobka сировина syrovyna дослідження doslidzhennia біологічно активні добавки biolohichno aktyvni dobavky |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Харченко Д. В. Обгрунтування виробництва копчено-варених м’ясних виробів із використанням чорного листя бадану: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Діана Валеріївна Харченко ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 64 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10769 |
Abstract: | Метою досліджень є оцінка нового перспективного рослинного джерела біологічно активних речовин, як харчового компонента та вивчення можливості використання його при виробництві м’ясних продуктів.Metoiu doslidzhen ye otsinka novoho perspektyvnoho roslynnoho dzherela biolohichno aktyvnykh rechovyn, yak kharchovoho komponenta ta vyvchennia mozhlyvosti vykorystannia yoho pry vyrobnytstvi miasnykh produktiv. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10769 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Харченко Д. В..pdf | 2,24 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.