Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10769
Title: Обгрунтування виробництва копчено-варених м’ясних виробів із використанням чорного листя бадану
Other Titles: Obhruntuvannia vyrobnytstva kopcheno-varenykh miasnykh vyrobiv iz vykorystanniam chornoho lystia badanu
Authors: Харченко, Діана Валеріївна
Kharchenko, Diana
Keywords: м’ясопродукти
miasoprodukty
бадан
badan
харчові речовини
kharchovi rechovyny
кальцій
kaltsii
технологія
tekhnolohiia
термічна обробка
termichna obrobka
сировина
syrovyna
дослідження
doslidzhennia
біологічно активні добавки
biolohichno aktyvni dobavky
Issue Date: 2024
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Харченко Д. В. Обгрунтування виробництва копчено-варених м’ясних виробів із використанням чорного листя бадану: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Діана Валеріївна Харченко ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 64 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10769
Abstract: Метою досліджень є оцінка нового перспективного рослинного джерела біологічно активних речовин, як харчового компонента та вивчення можливості використання його при виробництві м’ясних продуктів.Metoiu doslidzhen ye otsinka novoho perspektyvnoho roslynnoho dzherela biolohichno aktyvnykh rechovyn, yak kharchovoho komponenta ta vyvchennia mozhlyvosti vykorystannia yoho pry vyrobnytstvi miasnykh produktiv.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10769
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Харченко Д. В..pdf2,24 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.