Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10769
Назва: | Обгрунтування виробництва копчено-варених м’ясних виробів із використанням чорного листя бадану |
Інші назви: | Obhruntuvannia vyrobnytstva kopcheno-varenykh miasnykh vyrobiv iz vykorystanniam chornoho lystia badanu |
Автори: | Харченко, Діана Валеріївна Kharchenko, Diana |
Ключові слова: | м’ясопродукти miasoprodukty бадан badan харчові речовини kharchovi rechovyny кальцій kaltsii технологія tekhnolohiia термічна обробка termichna obrobka сировина syrovyna дослідження doslidzhennia біологічно активні добавки biolohichno aktyvni dobavky |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Харченко Д. В. Обгрунтування виробництва копчено-варених м’ясних виробів із використанням чорного листя бадану: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Діана Валеріївна Харченко ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 64 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10769 |
Короткий огляд (реферат): | Метою досліджень є оцінка нового перспективного рослинного джерела біологічно активних речовин, як харчового компонента та вивчення можливості використання його при виробництві м’ясних продуктів.Metoiu doslidzhen ye otsinka novoho perspektyvnoho roslynnoho dzherela biolohichno aktyvnykh rechovyn, yak kharchovoho komponenta ta vyvchennia mozhlyvosti vykorystannia yoho pry vyrobnytstvi miasnykh produktiv. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10769 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Харченко Д. В..pdf | 2,24 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.