Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10770
Title: Обґрунтування технології виробництва пряників підвищеної харчової та біологічної цінності
Other Titles: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva prianykiv pidvyshchenoi kharchovoi ta biolohichnoi tsinnosti
Authors: Чернуська, Дар’я Андріївна
Chernuska, Daria
Keywords: борошняні кондитерські вироби
boroshniani kondyterski vyroby
пряники
prianyky
харчова цінність
kharchova tsinnist
біологічна цінність
biolohichna tsinnist
глазур
hlazur
цукроємність
tsukroiemnist
борошно пшеничне
boroshno pshenychne
фруктоза
fruktoza
Issue Date: 2024
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Чернуська Д. А. Обґрунтування технології виробництва пряників підвищеної харчової та біологічної цінності : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Дар’я Андріївна Чернуська ; наук. кер. Дмитро Олександрович Тимчак ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 62 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10770
Abstract: Метою роботи є обґрунтування технології виробництва пряників функціонального призначення.Metoiu roboty ye obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva prianykiv funktsionalnoho pryznachennia.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10770
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Чернуська Д. А..pdf1,21 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.