Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10770
Title: | Обґрунтування технології виробництва пряників підвищеної харчової та біологічної цінності |
Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva prianykiv pidvyshchenoi kharchovoi ta biolohichnoi tsinnosti |
Authors: | Чернуська, Дар’я Андріївна Chernuska, Daria |
Keywords: | борошняні кондитерські вироби boroshniani kondyterski vyroby пряники prianyky харчова цінність kharchova tsinnist біологічна цінність biolohichna tsinnist глазур hlazur цукроємність tsukroiemnist борошно пшеничне boroshno pshenychne фруктоза fruktoza |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Чернуська Д. А. Обґрунтування технології виробництва пряників підвищеної харчової та біологічної цінності : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Дар’я Андріївна Чернуська ; наук. кер. Дмитро Олександрович Тимчак ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 62 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10770 |
Abstract: | Метою роботи є обґрунтування технології виробництва пряників функціонального призначення.Metoiu roboty ye obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva prianykiv funktsionalnoho pryznachennia. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10770 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Чернуська Д. А..pdf | 1,21 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.