Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10770
Назва: | Обґрунтування технології виробництва пряників підвищеної харчової та біологічної цінності |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva prianykiv pidvyshchenoi kharchovoi ta biolohichnoi tsinnosti |
Автори: | Чернуська, Дар’я Андріївна Chernuska, Daria |
Ключові слова: | борошняні кондитерські вироби boroshniani kondyterski vyroby пряники prianyky харчова цінність kharchova tsinnist біологічна цінність biolohichna tsinnist глазур hlazur цукроємність tsukroiemnist борошно пшеничне boroshno pshenychne фруктоза fruktoza |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Чернуська Д. А. Обґрунтування технології виробництва пряників підвищеної харчової та біологічної цінності : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Дар’я Андріївна Чернуська ; наук. кер. Дмитро Олександрович Тимчак ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 62 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10770 |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи є обґрунтування технології виробництва пряників функціонального призначення.Metoiu roboty ye obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva prianykiv funktsionalnoho pryznachennia. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10770 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Чернуська Д. А..pdf | 1,21 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.