Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10815
Title: | Удосконалення технологічної лінії з первинної обробки насіння олійних культур |
Other Titles: | Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii z pervynnoi obrobky nasinnia oliinykh kultur |
Authors: | Івченко, Марія Володимирівна Ivchenko, Mariia Volodymyrivna |
Keywords: | домішка domishka удосконалення udoskonalennia насіння соняшника nasinnia soniashnyka технологічна лінія tekhnolohichna liniia обладнання obladnannia домішки domishky силос sylos період period скальператор skalperator |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Дніпровський ДАЕУ |
Citation: | Івченко М. В. Удосконалення технологічної лінії з первинної обробки насіння олійних культур : пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи на здобуття ОС «Бакалавр» : 181 , Харчові технології / Івченко Марія Володимирівна ; наук. керівник Калина В. С. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 59 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10815. |
Abstract: | Дипломна робота бакалаврського ступеня вищої освіти за темою: «Удосконалення технологічної лінії з первинної обробки насіння олійних культур» складається з 59 сторінок пояснювального тексту та демонстраційної частини. Структура проекту включає вступ, 6 розділів, загальні висновки про роботу та бібліографії. Dyplomna robota bakalavrskoho stupenia vyshchoi osvity za temoiu: «Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii z pervynnoi obrobky nasinnia oliinykh kultur» skladaietsia z 59 storinok poiasniuvalnoho tekstu ta demonstratsiinoi chastyny. Struktura proektu vkliuchaie vstup, 6 rozdiliv, zahalni vysnovky pro robotu ta bibliohrafii. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10815 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Івченко М. В..pdf | 2,17 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.