Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10815
Назва: Удосконалення технологічної лінії з первинної обробки насіння олійних культур
Інші назви: Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii z pervynnoi obrobky nasinnia oliinykh kultur
Автори: Івченко, Марія Володимирівна
Ivchenko, Mariia Volodymyrivna
Ключові слова: домішка
domishka
удосконалення
udoskonalennia
насіння соняшника
nasinnia soniashnyka
технологічна лінія
tekhnolohichna liniia
обладнання
obladnannia
домішки
domishky
силос
sylos
період
period
скальператор
skalperator
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Івченко М. В. Удосконалення технологічної лінії з первинної обробки насіння олійних культур : пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи на здобуття ОС «Бакалавр» : 181 , Харчові технології / Івченко Марія Володимирівна ; наук. керівник Калина В. С. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 59 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10815.
Короткий огляд (реферат): Дипломна робота бакалаврського ступеня вищої освіти за темою: «Удосконалення технологічної лінії з первинної обробки насіння олійних культур» складається з 59 сторінок пояснювального тексту та демонстраційної частини. Структура проекту включає вступ, 6 розділів, загальні висновки про роботу та бібліографії. Dyplomna robota bakalavrskoho stupenia vyshchoi osvity za temoiu: «Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii z pervynnoi obrobky nasinnia oliinykh kultur» skladaietsia z 59 storinok poiasniuvalnoho tekstu ta demonstratsiinoi chastyny. Struktura proektu vkliuchaie vstup, 6 rozdiliv, zahalni vysnovky pro robotu ta bibliohrafii.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10815
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Івченко М. В..pdf2,17 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.