Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10820
Назва: Удосконалення технологічної лінії з виробництва хлібобулочних виробів
Інші назви: Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva khlibobulochnykh vyrobiv
Автори: Очеретько, Юлія Олексіївна
Ocheretko, Yuliia Oleksiivna
Ключові слова: технологічна лінія
tekhnolohichna liniia
удосконалення
udoskonalennia
опара
opara
тістомісильна машина
tistomisylna mashyna
корито
koryto
піч тунельна
pich tunelna
тістоокруглювальна машина
tistookruhliuvalna mashyna
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Очеретько Ю. О. Удосконалення технологічної лінії з виробництва хлібобулочних виробів : пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи на здобуття ОС «Бакалавр» : 181 , Харчові технології / Очеретько Юлія Олексіївна ; наук. керівник Тертишний О. О. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 70 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10820.
Короткий огляд (реферат): Дипломна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» за темою: «Удосконалення технологічної лінії з виробництва хлібобулочних виробів» складається з 70 сторінок пояснювального тексту та демонстраційних частин. Структура проекту включає вступ, 6 розділів, загальні висновки про роботу та бібліографії. Dyplomna robota stupenia vyshchoi osvity «Bakalavr» za temoiu: «Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva khlibobulochnykh vyrobiv» skladaietsia z 70 storinok poiasniuvalnoho tekstu ta demonstratsiinykh chastyn. Struktura proektu vkliuchaie vstup, 6 rozdiliv, zahalni vysnovky pro robotu ta bibliohrafii.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10820
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Очеретько Ю. О..pdf2,5 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.