Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10820
Назва: | Удосконалення технологічної лінії з виробництва хлібобулочних виробів |
Інші назви: | Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva khlibobulochnykh vyrobiv |
Автори: | Очеретько, Юлія Олексіївна Ocheretko, Yuliia Oleksiivna |
Ключові слова: | технологічна лінія tekhnolohichna liniia удосконалення udoskonalennia опара opara тістомісильна машина tistomisylna mashyna корито koryto піч тунельна pich tunelna тістоокруглювальна машина tistookruhliuvalna mashyna |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Дніпровський ДАЕУ |
Бібліографічний опис: | Очеретько Ю. О. Удосконалення технологічної лінії з виробництва хлібобулочних виробів : пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи на здобуття ОС «Бакалавр» : 181 , Харчові технології / Очеретько Юлія Олексіївна ; наук. керівник Тертишний О. О. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 70 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10820. |
Короткий огляд (реферат): | Дипломна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» за темою: «Удосконалення технологічної лінії з виробництва хлібобулочних виробів» складається з 70 сторінок пояснювального тексту та демонстраційних частин. Структура проекту включає вступ, 6 розділів, загальні висновки про роботу та бібліографії. Dyplomna robota stupenia vyshchoi osvity «Bakalavr» za temoiu: «Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva khlibobulochnykh vyrobiv» skladaietsia z 70 storinok poiasniuvalnoho tekstu ta demonstratsiinykh chastyn. Struktura proektu vkliuchaie vstup, 6 rozdiliv, zahalni vysnovky pro robotu ta bibliohrafii. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10820 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Очеретько Ю. О..pdf | 2,5 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.