Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10834
Назва: | Пророщування низькоякісної зернової сировини на харчові цілі з використанням плазмохімічно активованої води |
Інші назви: | Germination of low-quality grain raw materials for food purposes using plasma-chemically activated water |
Автори: | Ковальова, Олена Сергіївна Kovalova, Olena Тищенко, Г.П. Tyshchenko, H.P. Півоваров, Олександр Андрійович Pivovarov, Oleksandr |
Ключові слова: | зерно grain пророщування germination плазмохімічна активація plasma chemical activation нерівноважна плазма non-equilibrium plasma водні розчини aqueous solutions кластерна структура cluster structure активатор проростання germination activator енергія проростання germination energy |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Інститут зернового господарства НААН України |
Бібліографічний опис: | Ковальова О. С. Пророщування низькоякісної зернової сировини на харчові цілі з використанням плазмохімічно активованої води / О. С. Ковальова, Г. П. Тищенко, О. А. Півоваров // Хранение и переработка зерна. – 2013. – № 3. – С. 46-49. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10834 |
Короткий огляд (реферат): | Проведено цикл досліджень стимулюючих проростання властивостей плазмохімічно активованої води. Такі властивості змогли б в подальшому бути використані для інтенсифікації процесів пророщування зерна низької якості, а саме – з недостатньою для промислової переробки енергією та здатністю проростання. - A cycle of research on the germination-stimulating properties of plasma-chemically activated water was conducted. Such properties could be used in the future to intensify the germination processes of low-quality grain, namely, with insufficient energy and germination capacity for industrial processing. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10834 |
ISSN: | ISSN 2306-4498 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
33.Стаття.pdf | 3,34 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.