Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10834
Назва: Пророщування низькоякісної зернової сировини на харчові цілі з використанням плазмохімічно активованої води
Інші назви: Germination of low-quality grain raw materials for food purposes using plasma-chemically activated water
Автори: Ковальова, Олена Сергіївна
Kovalova, Olena
Тищенко, Г.П.
Tyshchenko, H.P.
Півоваров, Олександр Андрійович
Pivovarov, Oleksandr
Ключові слова: зерно
grain
пророщування
germination
плазмохімічна активація
plasma chemical activation
нерівноважна плазма
non-equilibrium plasma
водні розчини
aqueous solutions
кластерна структура
cluster structure
активатор проростання
germination activator
енергія проростання
germination energy
Дата публікації: 2013
Видавництво: Інститут зернового господарства НААН України
Бібліографічний опис: Ковальова О. С. Пророщування низькоякісної зернової сировини на харчові цілі з використанням плазмохімічно активованої води / О. С. Ковальова, Г. П. Тищенко, О. А. Півоваров // Хранение и переработка зерна. – 2013. – № 3. – С. 46-49. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10834
Короткий огляд (реферат): Проведено цикл досліджень стимулюючих проростання властивостей плазмохімічно активованої води. Такі властивості змогли б в подальшому бути використані для інтенсифікації процесів пророщування зерна низької якості, а саме – з недостатньою для промислової переробки енергією та здатністю проростання. - A cycle of research on the germination-stimulating properties of plasma-chemically activated water was conducted. Such properties could be used in the future to intensify the germination processes of low-quality grain, namely, with insufficient energy and germination capacity for industrial processing.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10834
ISSN: ISSN 2306-4498
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
33.Стаття.pdf3,34 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.