Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11041| Назва: | Удосконалення технології виробництва сухих сніданків з використанням інноваційної рослинної сировини |
| Інші назви: | Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva sukhykh snidankiv z vykorystanniam innovatsiinoi roslynnoi syrovyny |
| Автори: | Лазаренко, Уляна Іванівна Lazarenko, Uliana Ivanivna |
| Ключові слова: | сухі сніданки sukhi snidanky амарант amarant сочевиця sochevytsia мікроелементи mikroelementy інноваційна рослинна сировина innovatsiina roslynna syrovyna |
| Дата публікації: | 2024 |
| Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
| Бібліографічний опис: | Лазаренко У. І. Удосконалення технології виробництва сухих сніданків з використанням інноваційної рослинної сировини : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Лазаренко Уляна Іванівна ; наук. керівник Ковальова Олена ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 62 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11041 |
| Короткий огляд (реферат): | Об’єкт дослідження є сфера виробництва харчових концентратів у харчовій промисловості. Метою роботи є розробка сухих сніданків з використанням інноваційної рослинної сировини Obiekt doslidzhennia ye sfera vyrobnytstva kharchovykh kontsentrativ u kharchovii promyslovosti. Metoiu roboty ye rozrobka sukhykh snidankiv z vykorystanniam innovatsiinoi roslynnoi syrovyny |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11041 |
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Лазаренко У. І..pdf | 1,03 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
