Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11099| Title: | Обґрунтування технології виробництва кексів з додаванням пюре буряка столового |
| Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva keksiv z dodavanniam piure buriaka stolovoho |
| Authors: | Сур, Катерина Павлівна Sur, Kateryna Pavlivna |
| Keywords: | кекси keksy пшеничне борошно pshenychne boroshno пюре буряка столового piure buriaka stolovoho безлактозне вершкове масло bezlaktozne vershkove maslo десерт desert |
| Issue Date: | 2024 |
| Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
| Citation: | Сур К. П. Обґрунтування технології виробництва кексів з додаванням пюре буряка столового : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Сур Катерина Павлівна ; наук. керівник Калина Вікторія; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 74 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11099 |
| Abstract: | Метою роботи є розробка рецептури кексів з додаванням пюре буряка столового. Об’єктом досліджень слугує Технологія виробництва кексів, пшеничне борошно, пюре буряка столового. Предмет дослідження – органолептичні, фізико-хімічні показники якості кексів. Metoiu roboty ye rozrobka retseptury keksiv z dodavanniam piure buriaka stolovoho. Obiektom doslidzhen sluhuie Tekhnolohiia vyrobnytstva keksiv, pshenychne boroshno, piure buriaka stolovoho. Predmet doslidzhennia – orhanoleptychni, fizyko-khimichni pokaznyky yakosti keksiv. |
| URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11099 |
| Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Сур К. П..pdf | 1,7 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
