Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11099
Title: Обґрунтування технології виробництва кексів з додаванням пюре буряка столового
Other Titles: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva keksiv z dodavanniam piure buriaka stolovoho
Authors: Сур, Катерина Павлівна
Sur, Kateryna Pavlivna
Keywords: кекси
keksy
пшеничне борошно
pshenychne boroshno
пюре буряка столового
piure buriaka stolovoho
безлактозне вершкове масло
bezlaktozne vershkove maslo
десерт
desert
Issue Date: 2024
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Сур К. П. Обґрунтування технології виробництва кексів з додаванням пюре буряка столового : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Сур Катерина Павлівна ; наук. керівник Калина Вікторія; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 74 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11099
Abstract: Метою роботи є розробка рецептури кексів з додаванням пюре буряка столового. Об’єктом досліджень слугує Технологія виробництва кексів, пшеничне борошно, пюре буряка столового. Предмет дослідження – органолептичні, фізико-хімічні показники якості кексів. Metoiu roboty ye rozrobka retseptury keksiv z dodavanniam piure buriaka stolovoho. Obiektom doslidzhen sluhuie Tekhnolohiia vyrobnytstva keksiv, pshenychne boroshno, piure buriaka stolovoho. Predmet doslidzhennia – orhanoleptychni, fizyko-khimichni pokaznyky yakosti keksiv.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11099
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сур К. П..pdf1,7 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.