Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11099
Назва: | Обґрунтування технології виробництва кексів з додаванням пюре буряка столового |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva keksiv z dodavanniam piure buriaka stolovoho |
Автори: | Сур, Катерина Павлівна Sur, Kateryna Pavlivna |
Ключові слова: | кекси keksy пшеничне борошно pshenychne boroshno пюре буряка столового piure buriaka stolovoho безлактозне вершкове масло bezlaktozne vershkove maslo десерт desert |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Сур К. П. Обґрунтування технології виробництва кексів з додаванням пюре буряка столового : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Сур Катерина Павлівна ; наук. керівник Калина Вікторія; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 74 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11099 |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи є розробка рецептури кексів з додаванням пюре буряка столового. Об’єктом досліджень слугує Технологія виробництва кексів, пшеничне борошно, пюре буряка столового. Предмет дослідження – органолептичні, фізико-хімічні показники якості кексів. Metoiu roboty ye rozrobka retseptury keksiv z dodavanniam piure buriaka stolovoho. Obiektom doslidzhen sluhuie Tekhnolohiia vyrobnytstva keksiv, pshenychne boroshno, piure buriaka stolovoho. Predmet doslidzhennia – orhanoleptychni, fizyko-khimichni pokaznyky yakosti keksiv. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11099 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Сур К. П..pdf | 1,7 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.