Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11119
Title: | Удосконалення технологічного процесу сушіння плодів обліпихи |
Other Titles: | Udoskonalennia tekhnolohichnoho protsesu sushinnia plodiv oblipykhy |
Authors: | Чередник, Євген Валерійович Cherednyk, Yevhen Valeriiovych |
Keywords: | плоди plody обліпиха oblipykha сушені плоди susheni plody вітамини vitamyny вітамінно-мінералізовані напої vitaminno-mineralizovani napoi |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Чередник Є. В. Удосконалення технологічного процесу сушіння плодів обліпихи : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Чередник Євген Валерійович ; наук. керівник Півоваров Олександр ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 66 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11119 |
Abstract: | Метою кваліфікаційної роботи є удосконалення технологічного процесу виробництва сушених плодів обліпихи. Об’єкт дослідження – процес отримання сухих плодів обліпихи. Предмет дослідження – закономірності зміни основних органолептичних, фізико-хімічних показників сухих плодів обліпихи від параметрів процесу радіаційного сушіння. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye udoskonalennia tekhnolohichnoho protsesu vyrobnytstva sushenykh plodiv oblipykhy. Obiekt doslidzhennia – protses otrymannia sukhykh plodiv oblipykhy. Predmet doslidzhennia – zakonomirnosti zminy osnovnykh orhanoleptychnykh, fizyko-khimichnykh pokaznykiv sukhykh plodiv oblipykhy vid parametriv protsesu radiatsiinoho sushinnia. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11119 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Чередник Є. В..pdf | 1,6 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.