Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11119
Назва: | Удосконалення технологічного процесу сушіння плодів обліпихи |
Інші назви: | Udoskonalennia tekhnolohichnoho protsesu sushinnia plodiv oblipykhy |
Автори: | Чередник, Євген Валерійович Cherednyk, Yevhen Valeriiovych |
Ключові слова: | плоди plody обліпиха oblipykha сушені плоди susheni plody вітамини vitamyny вітамінно-мінералізовані напої vitaminno-mineralizovani napoi |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Чередник Є. В. Удосконалення технологічного процесу сушіння плодів обліпихи : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Чередник Євген Валерійович ; наук. керівник Півоваров Олександр ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 66 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11119 |
Короткий огляд (реферат): | Метою кваліфікаційної роботи є удосконалення технологічного процесу виробництва сушених плодів обліпихи. Об’єкт дослідження – процес отримання сухих плодів обліпихи. Предмет дослідження – закономірності зміни основних органолептичних, фізико-хімічних показників сухих плодів обліпихи від параметрів процесу радіаційного сушіння. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye udoskonalennia tekhnolohichnoho protsesu vyrobnytstva sushenykh plodiv oblipykhy. Obiekt doslidzhennia – protses otrymannia sukhykh plodiv oblipykhy. Predmet doslidzhennia – zakonomirnosti zminy osnovnykh orhanoleptychnykh, fizyko-khimichnykh pokaznykiv sukhykh plodiv oblipykhy vid parametriv protsesu radiatsiinoho sushinnia. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11119 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Чередник Є. В..pdf | 1,6 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.