Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11119
Назва: Удосконалення технологічного процесу сушіння плодів обліпихи
Інші назви: Udoskonalennia tekhnolohichnoho protsesu sushinnia plodiv oblipykhy
Автори: Чередник, Євген Валерійович
Cherednyk, Yevhen Valeriiovych
Ключові слова: плоди
plody
обліпиха
oblipykha
сушені плоди
susheni plody
вітамини
vitamyny
вітамінно-мінералізовані напої
vitaminno-mineralizovani napoi
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Чередник Є. В. Удосконалення технологічного процесу сушіння плодів обліпихи : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Чередник Євген Валерійович ; наук. керівник Півоваров Олександр ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 66 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11119
Короткий огляд (реферат): Метою кваліфікаційної роботи є удосконалення технологічного процесу виробництва сушених плодів обліпихи. Об’єкт дослідження – процес отримання сухих плодів обліпихи. Предмет дослідження – закономірності зміни основних органолептичних, фізико-хімічних показників сухих плодів обліпихи від параметрів процесу радіаційного сушіння. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye udoskonalennia tekhnolohichnoho protsesu vyrobnytstva sushenykh plodiv oblipykhy. Obiekt doslidzhennia – protses otrymannia sukhykh plodiv oblipykhy. Predmet doslidzhennia – zakonomirnosti zminy osnovnykh orhanoleptychnykh, fizyko-khimichnykh pokaznykiv sukhykh plodiv oblipykhy vid parametriv protsesu radiatsiinoho sushinnia.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11119
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Чередник Є. В..pdf1,6 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.