Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11138
Title: Обґрунтування технології виробництва нових видів харчових концентратів
Other Titles: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva novykh vydiv kharchovykh kontsentrativ
Authors: Швидка, Анна Анатоліївна
Shvydka, Anna Anatoliivna
Keywords: крупа гречана
krupa hrechana
сік яблучний
sik yabluchnyi
сік морквяний
sik morkvianyi
сік гарбузовий
sik harbuzovyi
сухі сніданки
sukhi snidanky
вітаміни
vitaminy
Issue Date: 2024
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Швидка А. А. Обґрунтування технології виробництва нових видів харчових концентратів : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Швидка Анна Анатоліївна ; наук. керівник Півоваров Олександр ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 72 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11138
Abstract: Метою цієї роботи є розробка технології та оцінка споживчих властивостей «харчових концентратів – сухі сніданки» на основі круп’яної сировини з використанням плодоовочевих соків. Об’єкт дослідження – процес технології виробництва нових видів сухих сніданків на основі крупи гречаної та плодоовочевих соків. Предмет дослідження – взаємозв’язок параметрів технологічного процесу виробництва сухих сніданків, вплив його на якісні показники готового продукту. Metoiu tsiiei roboty ye rozrobka tekhnolohii ta otsinka spozhyvchykh vlastyvostei «kharchovykh kontsentrativ – sukhi snidanky» na osnovi krupianoi syrovyny z vykorystanniam plodoovochevykh sokiv. Obiekt doslidzhennia – protses tekhnolohii vyrobnytstva novykh vydiv sukhykh snidankiv na osnovi krupy hrechanoi ta plodoovochevykh sokiv. Predmet doslidzhennia – vzaiemozviazok parametriv tekhnolohichnoho protsesu vyrobnytstva sukhykh snidankiv, vplyv yoho na yakisni pokaznyky hotovoho produktu.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11138
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Швидка А. А..pdf1,45 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.