Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11138
Назва: | Обґрунтування технології виробництва нових видів харчових концентратів |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva novykh vydiv kharchovykh kontsentrativ |
Автори: | Швидка, Анна Анатоліївна Shvydka, Anna Anatoliivna |
Ключові слова: | крупа гречана krupa hrechana сік яблучний sik yabluchnyi сік морквяний sik morkvianyi сік гарбузовий sik harbuzovyi сухі сніданки sukhi snidanky вітаміни vitaminy |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Швидка А. А. Обґрунтування технології виробництва нових видів харчових концентратів : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Швидка Анна Анатоліївна ; наук. керівник Півоваров Олександр ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 72 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11138 |
Короткий огляд (реферат): | Метою цієї роботи є розробка технології та оцінка споживчих властивостей «харчових концентратів – сухі сніданки» на основі круп’яної сировини з використанням плодоовочевих соків. Об’єкт дослідження – процес технології виробництва нових видів сухих сніданків на основі крупи гречаної та плодоовочевих соків. Предмет дослідження – взаємозв’язок параметрів технологічного процесу виробництва сухих сніданків, вплив його на якісні показники готового продукту. Metoiu tsiiei roboty ye rozrobka tekhnolohii ta otsinka spozhyvchykh vlastyvostei «kharchovykh kontsentrativ – sukhi snidanky» na osnovi krupianoi syrovyny z vykorystanniam plodoovochevykh sokiv. Obiekt doslidzhennia – protses tekhnolohii vyrobnytstva novykh vydiv sukhykh snidankiv na osnovi krupy hrechanoi ta plodoovochevykh sokiv. Predmet doslidzhennia – vzaiemozviazok parametriv tekhnolohichnoho protsesu vyrobnytstva sukhykh snidankiv, vplyv yoho na yakisni pokaznyky hotovoho produktu. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11138 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Швидка А. А..pdf | 1,45 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.