Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11138
Назва: Обґрунтування технології виробництва нових видів харчових концентратів
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva novykh vydiv kharchovykh kontsentrativ
Автори: Швидка, Анна Анатоліївна
Shvydka, Anna Anatoliivna
Ключові слова: крупа гречана
krupa hrechana
сік яблучний
sik yabluchnyi
сік морквяний
sik morkvianyi
сік гарбузовий
sik harbuzovyi
сухі сніданки
sukhi snidanky
вітаміни
vitaminy
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Швидка А. А. Обґрунтування технології виробництва нових видів харчових концентратів : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Швидка Анна Анатоліївна ; наук. керівник Півоваров Олександр ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 72 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11138
Короткий огляд (реферат): Метою цієї роботи є розробка технології та оцінка споживчих властивостей «харчових концентратів – сухі сніданки» на основі круп’яної сировини з використанням плодоовочевих соків. Об’єкт дослідження – процес технології виробництва нових видів сухих сніданків на основі крупи гречаної та плодоовочевих соків. Предмет дослідження – взаємозв’язок параметрів технологічного процесу виробництва сухих сніданків, вплив його на якісні показники готового продукту. Metoiu tsiiei roboty ye rozrobka tekhnolohii ta otsinka spozhyvchykh vlastyvostei «kharchovykh kontsentrativ – sukhi snidanky» na osnovi krupianoi syrovyny z vykorystanniam plodoovochevykh sokiv. Obiekt doslidzhennia – protses tekhnolohii vyrobnytstva novykh vydiv sukhykh snidankiv na osnovi krupy hrechanoi ta plodoovochevykh sokiv. Predmet doslidzhennia – vzaiemozviazok parametriv tekhnolohichnoho protsesu vyrobnytstva sukhykh snidankiv, vplyv yoho na yakisni pokaznyky hotovoho produktu.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11138
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Швидка А. А..pdf1,45 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.