Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11153
Title: | Обґрунтування технології отримання продуктів функціонального призначення із калини звичайної |
Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii otrymannia produktiv funktsionalnoho pryznachennia iz kalyny zvychainoi |
Authors: | Борох, Анна Сергіївна Borokh, Anna Serhiivna |
Keywords: | калина звичайна kalyna zvychaina сік sik екстракт ekstrakt шрот shrot біологічно-активні речовини biolohichno-aktyvni rechovyny |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Борох А. С. Обґрунтування технології отримання продуктів функціонального призначення із калини звичайної : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Борох Анна Сергіївна ; наук. керівник Півоваров Олександр ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 61 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11153 |
Abstract: | Метою даної роботи є створення та впровадження технологій отримання продуктів із плодів калини звичайної, що використовується в харчовій промисловості, медицині, сільському господарстві. Об’єктом досліджень є плоди калини звичайної, що використовується в харчовій промисловості, медицині, сільському господарстві. Предметом дослідження є режими та параметри технологічного процесу отримання продуктів із плодів калини звичайної та їх вплив на показники якості. Metoiu danoi roboty ye stvorennia ta vprovadzhennia tekhnolohii otrymannia produktiv iz plodiv kalyny zvychainoi, shcho vykorystovuietsia v kharchovii promyslovosti, medytsyni, silskomu hospodarstvi. Obiektom doslidzhen ye plody kalyny zvychainoi, shcho vykorystovuietsia v kharchovii promyslovosti, medytsyni, silskomu hospodarstvi. Predmetom doslidzhennia ye rezhymy ta parametry tekhnolohichnoho protsesu otrymannia produktiv iz plodiv kalyny zvychainoi ta yikh vplyv na pokaznyky yakosti. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11153 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Борох А. С..pdf | 1,18 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.