Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11153
Назва: Обґрунтування технології отримання продуктів функціонального призначення із калини звичайної
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii otrymannia produktiv funktsionalnoho pryznachennia iz kalyny zvychainoi
Автори: Борох, Анна Сергіївна
Borokh, Anna Serhiivna
Ключові слова: калина звичайна
kalyna zvychaina
сік
sik
екстракт
ekstrakt
шрот
shrot
біологічно-активні речовини
biolohichno-aktyvni rechovyny
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Борох А. С. Обґрунтування технології отримання продуктів функціонального призначення із калини звичайної : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Борох Анна Сергіївна ; наук. керівник Півоваров Олександр ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 61 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11153
Короткий огляд (реферат): Метою даної роботи є створення та впровадження технологій отримання продуктів із плодів калини звичайної, що використовується в харчовій промисловості, медицині, сільському господарстві. Об’єктом досліджень є плоди калини звичайної, що використовується в харчовій промисловості, медицині, сільському господарстві. Предметом дослідження є режими та параметри технологічного процесу отримання продуктів із плодів калини звичайної та їх вплив на показники якості. Metoiu danoi roboty ye stvorennia ta vprovadzhennia tekhnolohii otrymannia produktiv iz plodiv kalyny zvychainoi, shcho vykorystovuietsia v kharchovii promyslovosti, medytsyni, silskomu hospodarstvi. Obiektom doslidzhen ye plody kalyny zvychainoi, shcho vykorystovuietsia v kharchovii promyslovosti, medytsyni, silskomu hospodarstvi. Predmetom doslidzhennia ye rezhymy ta parametry tekhnolohichnoho protsesu otrymannia produktiv iz plodiv kalyny zvychainoi ta yikh vplyv na pokaznyky yakosti.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11153
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Борох А. С..pdf1,18 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.