Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11153
Назва: | Обґрунтування технології отримання продуктів функціонального призначення із калини звичайної |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii otrymannia produktiv funktsionalnoho pryznachennia iz kalyny zvychainoi |
Автори: | Борох, Анна Сергіївна Borokh, Anna Serhiivna |
Ключові слова: | калина звичайна kalyna zvychaina сік sik екстракт ekstrakt шрот shrot біологічно-активні речовини biolohichno-aktyvni rechovyny |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Борох А. С. Обґрунтування технології отримання продуктів функціонального призначення із калини звичайної : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Борох Анна Сергіївна ; наук. керівник Півоваров Олександр ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 61 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11153 |
Короткий огляд (реферат): | Метою даної роботи є створення та впровадження технологій отримання продуктів із плодів калини звичайної, що використовується в харчовій промисловості, медицині, сільському господарстві. Об’єктом досліджень є плоди калини звичайної, що використовується в харчовій промисловості, медицині, сільському господарстві. Предметом дослідження є режими та параметри технологічного процесу отримання продуктів із плодів калини звичайної та їх вплив на показники якості. Metoiu danoi roboty ye stvorennia ta vprovadzhennia tekhnolohii otrymannia produktiv iz plodiv kalyny zvychainoi, shcho vykorystovuietsia v kharchovii promyslovosti, medytsyni, silskomu hospodarstvi. Obiektom doslidzhen ye plody kalyny zvychainoi, shcho vykorystovuietsia v kharchovii promyslovosti, medytsyni, silskomu hospodarstvi. Predmetom doslidzhennia ye rezhymy ta parametry tekhnolohichnoho protsesu otrymannia produktiv iz plodiv kalyny zvychainoi ta yikh vplyv na pokaznyky yakosti. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11153 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Борох А. С..pdf | 1,18 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.