Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11154
Title: Обґрунтування технології виробництва цукрового печива з додаванням нетрадиційної сировини
Other Titles: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva tsukrovoho pechyva z dodavanniam netradytsiinoi syrovyny
Authors: Бояр, Віктор Вікторович
Boiar, Viktor Viktorovych
Keywords: печиво цукрове
pechyvo tsukrove
борошно сочевичне
boroshno sochevychne
борошно житнє
boroshno zhytnie
нетрадиційна рослинна сировина
netradytsiina roslynna syrovyna
вітаміни
vitaminy
Issue Date: 2024
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Бояр В. В. Обґрунтування технології виробництва цукрового печива з додаванням нетрадиційної сировини : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Бояр Віктор Вікторович ; наук. керівник Тертишний Олег ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 67 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11154
Abstract: Метою досліджень є обґрунтування та розробка печива з додаванням нетрадиційної сировини, що дозволяє отримувати вироби зі збагаченим білковим, мінеральним та вітамінним складом. Об’єктом досліджень є цукрове з додаванням нетрадиційної сировини, що дозволяє отримувати вироби поліпшеної якості. Предметом дослідження є вплив показників якості та хімічного складу нетрадиційної рослинної сировини на загальні якісні показники цукрового печива. Metoiu doslidzhen ye obgruntuvannia ta rozrobka pechyva z dodavanniam netradytsiinoi syrovyny, shcho dozvoliaie otrymuvaty vyroby zi zbahachenym bilkovym, mineralnym ta vitaminnym skladom. Obiektom doslidzhen ye tsukrove z dodavanniam netradytsiinoi syrovyny, shcho dozvoliaie otrymuvaty vyroby polipshenoi yakosti. Predmetom doslidzhennia ye vplyv pokaznykiv yakosti ta khimichnoho skladu netradytsiinoi roslynnoi syrovyny na zahalni yakisni pokaznyky tsukrovoho pechyva.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11154
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Бояр В. В..pdf1,56 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.