Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11154
Назва: Обґрунтування технології виробництва цукрового печива з додаванням нетрадиційної сировини
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva tsukrovoho pechyva z dodavanniam netradytsiinoi syrovyny
Автори: Бояр, Віктор Вікторович
Boiar, Viktor Viktorovych
Ключові слова: печиво цукрове
pechyvo tsukrove
борошно сочевичне
boroshno sochevychne
борошно житнє
boroshno zhytnie
нетрадиційна рослинна сировина
netradytsiina roslynna syrovyna
вітаміни
vitaminy
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Бояр В. В. Обґрунтування технології виробництва цукрового печива з додаванням нетрадиційної сировини : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Бояр Віктор Вікторович ; наук. керівник Тертишний Олег ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 67 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11154
Короткий огляд (реферат): Метою досліджень є обґрунтування та розробка печива з додаванням нетрадиційної сировини, що дозволяє отримувати вироби зі збагаченим білковим, мінеральним та вітамінним складом. Об’єктом досліджень є цукрове з додаванням нетрадиційної сировини, що дозволяє отримувати вироби поліпшеної якості. Предметом дослідження є вплив показників якості та хімічного складу нетрадиційної рослинної сировини на загальні якісні показники цукрового печива. Metoiu doslidzhen ye obgruntuvannia ta rozrobka pechyva z dodavanniam netradytsiinoi syrovyny, shcho dozvoliaie otrymuvaty vyroby zi zbahachenym bilkovym, mineralnym ta vitaminnym skladom. Obiektom doslidzhen ye tsukrove z dodavanniam netradytsiinoi syrovyny, shcho dozvoliaie otrymuvaty vyroby polipshenoi yakosti. Predmetom doslidzhennia ye vplyv pokaznykiv yakosti ta khimichnoho skladu netradytsiinoi roslynnoi syrovyny na zahalni yakisni pokaznyky tsukrovoho pechyva.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11154
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бояр В. В..pdf1,56 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.