Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11154
Назва: | Обґрунтування технології виробництва цукрового печива з додаванням нетрадиційної сировини |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva tsukrovoho pechyva z dodavanniam netradytsiinoi syrovyny |
Автори: | Бояр, Віктор Вікторович Boiar, Viktor Viktorovych |
Ключові слова: | печиво цукрове pechyvo tsukrove борошно сочевичне boroshno sochevychne борошно житнє boroshno zhytnie нетрадиційна рослинна сировина netradytsiina roslynna syrovyna вітаміни vitaminy |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Бояр В. В. Обґрунтування технології виробництва цукрового печива з додаванням нетрадиційної сировини : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Бояр Віктор Вікторович ; наук. керівник Тертишний Олег ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 67 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11154 |
Короткий огляд (реферат): | Метою досліджень є обґрунтування та розробка печива з додаванням нетрадиційної сировини, що дозволяє отримувати вироби зі збагаченим білковим, мінеральним та вітамінним складом. Об’єктом досліджень є цукрове з додаванням нетрадиційної сировини, що дозволяє отримувати вироби поліпшеної якості. Предметом дослідження є вплив показників якості та хімічного складу нетрадиційної рослинної сировини на загальні якісні показники цукрового печива. Metoiu doslidzhen ye obgruntuvannia ta rozrobka pechyva z dodavanniam netradytsiinoi syrovyny, shcho dozvoliaie otrymuvaty vyroby zi zbahachenym bilkovym, mineralnym ta vitaminnym skladom. Obiektom doslidzhen ye tsukrove z dodavanniam netradytsiinoi syrovyny, shcho dozvoliaie otrymuvaty vyroby polipshenoi yakosti. Predmetom doslidzhennia ye vplyv pokaznykiv yakosti ta khimichnoho skladu netradytsiinoi roslynnoi syrovyny na zahalni yakisni pokaznyky tsukrovoho pechyva. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11154 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Бояр В. В..pdf | 1,56 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.