Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11155
Title: Визначення функціонально-технологічних властивостей мікронізованих зернових пластівців
Other Titles: Vyznachennia funktsionalno-tekhnolohichnykh vlastyvostei mikronizovanykh zernovykh plastivtsiv
Authors: Герасименко, Інна Михайлівна
Herasymenko, Inna Mykhailivna
Keywords: зерно
zerno
сорго
sorho
пластівці
plastivtsi
швидкорозварювані крупи
shvydkorozvariuvani krupy
готові сніданки
hotovi snidanky
Issue Date: 2024
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Герасименко І. М. Визначення функціонально-технологічних властивостей мікронізованих зернових пластівців : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Герасименко Інна Михайлівна ; наук. керівник Холобцева Ірина ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 72 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11155
Abstract: Метою роботи є дослідження процесу мікронізації ячмінних і житніх пластівців, вивчення їх функціонально-технологічних властивостей. Об’єктами дослідження були мікронізовані пластівці жита та ячменю. Предметом дослідження були функціонально-технологічні властивості житніх та ячмінних мікронізованих пластівців та кулінарна продукція на їх основі. Metoiu roboty ye doslidzhennia protsesu mikronizatsii yachminnykh i zhytnikh plastivtsiv, vyvchennia yikh funktsionalno-tekhnolohichnykh vlastyvostei. Obiektamy doslidzhennia buly mikronizovani plastivtsi zhyta ta yachmeniu. Predmetom doslidzhennia buly funktsionalno-tekhnolohichni vlastyvosti zhytnikh ta yachminnykh mikronizovanykh plastivtsiv ta kulinarna produktsiia na yikh osnovi.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11155
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Герасименко І. М..pdf1,51 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.