Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11155
Назва: | Визначення функціонально-технологічних властивостей мікронізованих зернових пластівців |
Інші назви: | Vyznachennia funktsionalno-tekhnolohichnykh vlastyvostei mikronizovanykh zernovykh plastivtsiv |
Автори: | Герасименко, Інна Михайлівна Herasymenko, Inna Mykhailivna |
Ключові слова: | зерно zerno сорго sorho пластівці plastivtsi швидкорозварювані крупи shvydkorozvariuvani krupy готові сніданки hotovi snidanky |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Герасименко І. М. Визначення функціонально-технологічних властивостей мікронізованих зернових пластівців : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Герасименко Інна Михайлівна ; наук. керівник Холобцева Ірина ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 72 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11155 |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи є дослідження процесу мікронізації ячмінних і житніх пластівців, вивчення їх функціонально-технологічних властивостей. Об’єктами дослідження були мікронізовані пластівці жита та ячменю. Предметом дослідження були функціонально-технологічні властивості житніх та ячмінних мікронізованих пластівців та кулінарна продукція на їх основі. Metoiu roboty ye doslidzhennia protsesu mikronizatsii yachminnykh i zhytnikh plastivtsiv, vyvchennia yikh funktsionalno-tekhnolohichnykh vlastyvostei. Obiektamy doslidzhennia buly mikronizovani plastivtsi zhyta ta yachmeniu. Predmetom doslidzhennia buly funktsionalno-tekhnolohichni vlastyvosti zhytnikh ta yachminnykh mikronizovanykh plastivtsiv ta kulinarna produktsiia na yikh osnovi. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11155 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Герасименко І. М..pdf | 1,51 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.