Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11155
Назва: Визначення функціонально-технологічних властивостей мікронізованих зернових пластівців
Інші назви: Vyznachennia funktsionalno-tekhnolohichnykh vlastyvostei mikronizovanykh zernovykh plastivtsiv
Автори: Герасименко, Інна Михайлівна
Herasymenko, Inna Mykhailivna
Ключові слова: зерно
zerno
сорго
sorho
пластівці
plastivtsi
швидкорозварювані крупи
shvydkorozvariuvani krupy
готові сніданки
hotovi snidanky
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Герасименко І. М. Визначення функціонально-технологічних властивостей мікронізованих зернових пластівців : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Герасименко Інна Михайлівна ; наук. керівник Холобцева Ірина ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 72 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11155
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є дослідження процесу мікронізації ячмінних і житніх пластівців, вивчення їх функціонально-технологічних властивостей. Об’єктами дослідження були мікронізовані пластівці жита та ячменю. Предметом дослідження були функціонально-технологічні властивості житніх та ячмінних мікронізованих пластівців та кулінарна продукція на їх основі. Metoiu roboty ye doslidzhennia protsesu mikronizatsii yachminnykh i zhytnikh plastivtsiv, vyvchennia yikh funktsionalno-tekhnolohichnykh vlastyvostei. Obiektamy doslidzhennia buly mikronizovani plastivtsi zhyta ta yachmeniu. Predmetom doslidzhennia buly funktsionalno-tekhnolohichni vlastyvosti zhytnikh ta yachminnykh mikronizovanykh plastivtsiv ta kulinarna produktsiia na yikh osnovi.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11155
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Герасименко І. М..pdf1,51 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.