Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11156
Title: Визначення функціонально-технологічних властивостей продуктів із гречаної та пшоняної круп
Other Titles: Vyznachennia funktsionalno-tekhnolohichnykh vlastyvostei produktiv iz hrechanoi ta pshonianoi krup
Authors: Девятка, Катерина Олександрівна
Deviatka, Kateryna Oleksandrivna
Keywords: зерно
zerno
пластівці
plastivtsi
гречка
hrechka
пшоно
pshono
крупа
krupa
Issue Date: 2024
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Девятка К. О. Визначення функціонально-технологічних властивостей продуктів із гречаної та пшоняної круп : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Девятка Катерина Олександрівна ; наук. керівник Кошулько Віталій ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 68 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11156
Abstract: Мета роботи – проаналізувати та узагальнити дані щодо функціонально-технологічних властивостей цих зернових культур для подальшого їх раціонального використання у харчовій галузі. Об’єктами дослідження були мікронізовані гречана та пшоняна крупа. Предметом дослідження були функціонально-технологічні властивості продукті із мікронізованої гречаної та пшоняної крупи та кулінарна продукція на їх основі. Meta roboty – proanalizuvaty ta uzahalnyty dani shchodo funktsionalno-tekhnolohichnykh vlastyvostei tsykh zernovykh kultur dlia podalshoho yikh ratsionalnoho vykorystannia u kharchovii haluzi. Obiektamy doslidzhennia buly mikronizovani hrechana ta pshoniana krupa. Predmetom doslidzhennia buly funktsionalno-tekhnolohichni vlastyvosti produkti iz mikronizovanoi hrechanoi ta pshonianoi krupy ta kulinarna produktsiia na yikh osnovi.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11156
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Девятка К. О..pdf1,41 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.