Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11156
Title: | Визначення функціонально-технологічних властивостей продуктів із гречаної та пшоняної круп |
Other Titles: | Vyznachennia funktsionalno-tekhnolohichnykh vlastyvostei produktiv iz hrechanoi ta pshonianoi krup |
Authors: | Девятка, Катерина Олександрівна Deviatka, Kateryna Oleksandrivna |
Keywords: | зерно zerno пластівці plastivtsi гречка hrechka пшоно pshono крупа krupa |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Девятка К. О. Визначення функціонально-технологічних властивостей продуктів із гречаної та пшоняної круп : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Девятка Катерина Олександрівна ; наук. керівник Кошулько Віталій ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 68 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11156 |
Abstract: | Мета роботи – проаналізувати та узагальнити дані щодо функціонально-технологічних властивостей цих зернових культур для подальшого їх раціонального використання у харчовій галузі. Об’єктами дослідження були мікронізовані гречана та пшоняна крупа. Предметом дослідження були функціонально-технологічні властивості продукті із мікронізованої гречаної та пшоняної крупи та кулінарна продукція на їх основі. Meta roboty – proanalizuvaty ta uzahalnyty dani shchodo funktsionalno-tekhnolohichnykh vlastyvostei tsykh zernovykh kultur dlia podalshoho yikh ratsionalnoho vykorystannia u kharchovii haluzi. Obiektamy doslidzhennia buly mikronizovani hrechana ta pshoniana krupa. Predmetom doslidzhennia buly funktsionalno-tekhnolohichni vlastyvosti produkti iz mikronizovanoi hrechanoi ta pshonianoi krupy ta kulinarna produktsiia na yikh osnovi. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11156 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Девятка К. О..pdf | 1,41 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.