Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11156
Назва: | Визначення функціонально-технологічних властивостей продуктів із гречаної та пшоняної круп |
Інші назви: | Vyznachennia funktsionalno-tekhnolohichnykh vlastyvostei produktiv iz hrechanoi ta pshonianoi krup |
Автори: | Девятка, Катерина Олександрівна Deviatka, Kateryna Oleksandrivna |
Ключові слова: | зерно zerno пластівці plastivtsi гречка hrechka пшоно pshono крупа krupa |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Девятка К. О. Визначення функціонально-технологічних властивостей продуктів із гречаної та пшоняної круп : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Девятка Катерина Олександрівна ; наук. керівник Кошулько Віталій ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 68 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11156 |
Короткий огляд (реферат): | Мета роботи – проаналізувати та узагальнити дані щодо функціонально-технологічних властивостей цих зернових культур для подальшого їх раціонального використання у харчовій галузі. Об’єктами дослідження були мікронізовані гречана та пшоняна крупа. Предметом дослідження були функціонально-технологічні властивості продукті із мікронізованої гречаної та пшоняної крупи та кулінарна продукція на їх основі. Meta roboty – proanalizuvaty ta uzahalnyty dani shchodo funktsionalno-tekhnolohichnykh vlastyvostei tsykh zernovykh kultur dlia podalshoho yikh ratsionalnoho vykorystannia u kharchovii haluzi. Obiektamy doslidzhennia buly mikronizovani hrechana ta pshoniana krupa. Predmetom doslidzhennia buly funktsionalno-tekhnolohichni vlastyvosti produkti iz mikronizovanoi hrechanoi ta pshonianoi krupy ta kulinarna produktsiia na yikh osnovi. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11156 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Девятка К. О..pdf | 1,41 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.