Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11157
Title: | Обґрунтування вмісту конопляної добавки у мафінах |
Other Titles: | Obgruntuvannia vmistu konoplianoi dobavky u mafinakh |
Authors: | Дмитрик, Тетяна Сергіївна Dmytryk, Tetiana Serhiivna |
Keywords: | борошяняні кондитерські вироби boroshianiani kondyterski vyroby мафіни mafiny конопляний протеїн konoplianyi protein глазурь hlazur конопляне борошно konopliane boroshno |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Дмитрик Т. С. Обґрунтування вмісту конопляної добавки у мафінах : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Дмитрик Тетяна Сергіївна ; наук. керівник Сова Наталія ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 67 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11157 |
Abstract: | Мета дослідження – оцінка впливу різних факторів, таких як додавання конопляного протеїну та умови зберігання, на реологічні, текстурні та органолептичні властивості мафінів, а також визначення оптимальних умов для збереження їх якості та безпечності. Об'єкт дослідження: мафіни, виготовлені з різним вмістом конопляного протеїну та за різних умов зберігання. Предмет дослідження: зміни реологічних, текстурних та органолептичних властивостей мафінів залежно від концентрації конопляного протеїну та умов їх зберігання, а також оцінка впливу упаковки на збереження якості продукту. Meta doslidzhennia – otsinka vplyvu riznykh faktoriv, takykh yak dodavannia konoplianoho proteinu ta umovy zberihannia, na reolohichni, teksturni ta orhanoleptychni vlastyvosti mafiniv, a takozh vyznachennia optymalnykh umov dlia zberezhennia yikh yakosti ta bezpechnosti. Obiekt doslidzhennia: mafiny, vyhotovleni z riznym vmistom konoplianoho proteinu ta za riznykh umov zberihannia. Predmet doslidzhennia: zminy reolohichnykh, teksturnykh ta orhanoleptychnykh vlastyvostei mafiniv zalezhno vid kontsentratsii konoplianoho proteinu ta umov yikh zberihannia, a takozh otsinka vplyvu upakovky na zberezhennia yakosti produktu. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11157 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Дмитрик Т. С..pdf | 2,44 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.